Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
25
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


Det var ju på tiden!Min nogg bråkade och lät mig inte komma åt den på hela dagen igår, så det blev ett ofrivilligt avbrott i symmetriskt skrivande. Men men.. jag hade nog inte så mycket att meddela världen iallafall.

Kattorna fick en riktigt storstädad kattlåda, jag satt vid datorn och läste en husblogg mest hela dagen. Julia ringde två gånger och sedan njöt jag av resterna av min supergoda pizza... Det ska bli en till under flytten, men annars är det slut med pizza för ett tag nu.

Jag vaknade klockan fem igår och somnade inte om förrän efter sju, så det blev lite längre sovstund på förmiddagen än det brukar också. Sedan låg jag i sängen en stund och såg på nyhetsmorgon. Åh vad skönt att kunna se på tv i sängen! Det har jag verkligen saknat medan jag bott här.. Om jag nu någon gång får råd att köpa en ny tv ska jag nog ställa den gamla tjockburken i sovrummet (medan Frugan plockar bort den ;). Inte för att jag lär sitta /ligga och se på tv där så ofta iallafall. Men valfrihet är en bra grej. Kanske kan göra plats i en av garderoberna längs garderobsväggen så att den slipper stå framme också. Men men. Det är bara tankar. Vad som verkligen händer återstår att se.

Idag skiner solen sådär vårigt igen. Igår var en ganska gråmulen dag fram tills någon gång på eftermiddagen. Kall var den också.
Som vanligt sade jag att jag skulle göra saker igår som jag inte gjorde. Får se om jag orkar ta tag i det idag istället; torka ur överskåpet över kylskåpet och städskåpet. Sedan har jag tänkt packa ner alla oanvända skor ett bra tag nu. Ska se om jag inte kan ta tag i det också...

Annars är det en lugn söndag, jag ska se reprisen av Spårlöst och ikväll är det OTH. Kanske sätter jag mig ute i solen en stund också!


20 April 2008  | Journalanteckning | 2 kommentarer
Det är härligt med tv i sovrummet.... ;)

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 21 April 2008 17:34
Å, har ni också fått påskliljor nu? Eller är bilden från förra året? Flyttstäda (som jag antar är vad du håller på med) är verkligen totalt urtrist. Huvaligen.
Skrivet av Elisabeth den 20 April 2008 19:03
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida