Första steget mot världsherravälde
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Studentfest + annat smått&gott

Det har inte blivit något inlägg på några dagar, inte för att ni bryr er era otacksamma jävlar.

Det kanske är på sin plats med en liten update av vad som har hänt sen sist. Tråkiga saker; prov på första världskriget. Det kändes som att jag kunde det mesta, men jag misstänker att Patte (läraren - för oinsatta, om ni finns här öht?) hatar mig och att han kommer göra sitt bästa för att hitta fel. Jag vet inte om det är en bra metod att få honom på andra tankar genom att rätta honom när han misslyckas med uttal av franska grejor, men det är kul. Är det någon mer som tänkt på att han också är rätt 90:s? Roliga saker; studentfesten i onsdags (kommer att avhandlas separat, lugn), jag har köpt ett par heta och kanske lite porriga skor och att Conny är nöjd med projektarbetet.

Studentfesten i onsdags var nog den roligaste hittills. Jag kan inte sätta fingret på vad det var som gjorde det så bra, men det var det. Kanske var det att alla var med, och att jag och Gunnar slapp tjata för att få med oss någon. Ok, kanske inte var superkul för Gustav att ta hand om Tropp när han var som ett kolli utanför Commerce, men thats life! (Förresten, har inte hört om toaletten hos Gustav var i så perfekt skick som Tropp garanterade. Updates?). Lite kul att Tropp spydde från halv tolv på onsdagskvällen till sisådär halv ett på torsdagsförmiddagen. Extra fina placeringar av spyor; bussen in till skolan på torsdagen, mellan sätet och väggen längst bak; utanför Kullens innan entré i skolan.

Det kan också ha berott lite på att mitt alkoholintag var så balanserat och lagomt. Min nykterhet/onykterhet skulle kunna beskrivas i en mycket vacker lista, och jag gillar listor;

Nykter nog att:

  • lägga papper på toalettsitsen
  • inte låta 40-åring (se senare beskrivning) bjuda på drinkar¨
  • inte göra/säga något jag skäms över
  • inte spy och/eller må dåligt, men det gör jag ju aldrig.

Onykter nog att:

  • dansa
  • inte få skoskav
  • strunta i hur jag ser ut
  • dansa vid stången (lite illa, men jag var en av typ åtta tjejer, så om jag har tur såg ingen mig)
  • säga till tidigare nämnda 40-åring att jag skulle gå hem, när han erbjuder mig att följa med till hans hotellrum (tur att jag inte skulle gå själv. Hade aldrig överlevt, som i fortsatt leva, som singel. Kan bara hoppas att jag inte hade fått för mig att gå hem)

Alltså, vad är grejen med att gå på studentfest när man är typ 40 år? Han var inte snygg någonstans. Typ Dressmannkavaj, uppknäppt skjorta + rejält tilltagen mage och fula jeans. Han satt vid baren och typ sträckte ut armen och tog på tjejer inom räckhåll. Neat! Bjuda alla tjejer i närheten på drinkar för att få någon slags kontakt. Jag var inte lockad, då betalar jag ganska mycket hellre för mig själv. Föredrar överlag att betala för det jag vill ha, kan dock glömma det efter ett antal drinkar. Jag säger inte att jag är snygg, men lite bättre än honom tycker jag mig vara värd!

Just det, jag antydde nog i listorna att jag och Gunnar gick hem från Vatra. Det var överraskande trevligt faktiskt, för att inte säga sjukt nice. Vi hade bestämt oss för att det skulle ta en timme. Två gick vi från stan och tre var vi hemma, success! Vi sprang i nedförsbackar och flacka partier och gick i uppförsbackar. OBS, hade med mig andra skor.

Inser nu att detta blir ett långt inlägg, som antagligen är mest givande för mig. Imorgon blir det balklänning och annat i bloggen. Förresten, är det bara jag som blir sugen på gott&blandat av min rubrik?

26 April 2008  | hanna | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Gunnar och Hanna                                             Skaffa en gratis hemsida