Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
25
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


Söndag.Man skulle ju kunna tro att söndagar är vilodagar. Men min söndag var det Inte. Jag är sjukt trött nu. Skulle nog somna om jag gick och lade mig...

Men badrummet är helt städat, sånär som på toa och handfat som ju lär användas några gånger till. Alla fönster är färdigputsade, inklusive lister runt. Alla skåp är urstädade, sånär som på klädgarderoben i sovrummet. Och skåpet där jag förvarar mitt sista porslin. Där har jag nog inte torkat ur hyllorna än...

Jag har skruvat ner microhyllan i köket. Och vi har fått iväg nätet jag haft runt uteplatsen så nu är där fritt fram för alla kattor igen! Och lite fler småprylar är packade.


Jaa.. Får se om jag flyttar mig själv och mina nödvändigaste tillhörigheter till mamma redan på tisdag. Skulle ju varit bra om jag hann städa klart här på onsdagen så det bara är lite efterstädning när det är tomt kvar? Men jag vill verkligen inte bo hos mamma längre än nödvändigt. Det bäddar bara för extra bråk :(

Jaja..
Får se hur allt löser sig. Innan kvällen är slut ska jag torka klart dörrkarmen övertill, där mamsen inte nått upp :) Fläktgallret är nedtaget.. så imorgon ska fläkten slutstädas. Garderoberna ska städas. Och så ska jag packa ner så mycket som jag kan av det här sista.
Vill bara bli klar nu!
Min ork är så slut så jag begriper inte hur jag ska orka med något mer som har med den här flytten att göra.. men man måste ju.


27 April 2008  | Stök & Pyssel | 3 kommentarer
Nää.. jag har inte ork att gå på någon konstig diet. Det här är oftast något man blandar ut med en lier vatten och sedan dricker om dagen. Tex denna : http://www.bodystore.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=visa_artikel&artnr=A3130-1r&artgrp=1306&Avd=3&visa=1-36&Sort=Beskr&Visn=Std2 Det handlar helt enkelt om att driva ut slaggprodukter ur kroppen.

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 29 April 2008 10:43
Låter som du haft det tufft! Det är verkligen ingen hit att flyttstäda!

Webbplats: http://www.snowflingsan.blogg.se
Skrivet av Sara-Marie den 28 April 2008 19:51
Detox är juh rätt naturligt... finns juh många under århundradens lopp som kör sådana kurer.. det handlar juh knappast om att svälta sig själv och leva på soppa, utan att dricka vatten med en blandning av olka örter som ska driva ut slagg ur kroppen. Jag tar hellre till naturläkemedel av olika former än förlitar mig till alla läkare. Men jag ska nog kontakta läkare framöver, om jag inte blir bättre. Men det blir efter jag varit i Skåne, efter jag börjat med mina nya p-piller.

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 28 April 2008 07:05
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida