Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Utflyttad och färdigflyttad för idag..


Gud, jag är helt sjukt slut nu.
Klockan sju ringde klockan imorse. Bara att gå upp och frukosta och göra sig iordning för åtta skulle vi hämta den hyrda släpvagnen.
Förvånansvärt lätt var det ändå att komma upp imorse. Speciellt som varken jag eller mamma riktigt lyckades somna inatt efter att ha varit och sett lägenheten i sitt bedrövligt äckliga ostädade skick igår kväll efter att vi fått nycklarna. Vi satt och tittade på varandra i mörkret i en halvtimme inatt. Begriper inte hur jag lyckades somna trots allt...


HELT ostädat alltså. Och gubbfan hade mage att säga "hoppas ni blir nöjda" när mamma hämtade nyckeln. Jag kände mig så smutsig och äcklig ens av att ta i nyckeln, och värre var det i lägenheten. Nyckeln fick en rejäl diskomgång när jag kom hem. När vi plockade in första lasset med saker i klädkammaren där imorse (efter att ha torkat av golv och hylla, dock ej skåp och så ska det förbli. tänker inte röra ett jävla finger för att det ska bli rent där. det får morastrand sköta. och skicka en saftig räkning till förre hyresgästen) fick fönster i alla rum plus balkongdörren stå öppna för att vädra ut den vidriga "rakvattensdoft" som osade i hela lägenheten också. Den satt förresten kvar i näsan två timmar efter att jag kommit hem igår. Fan så äckligt!
Något annat riktigt obehagligt är att två av nycklarna till lägenheten blivit "borttappade". Jag vet inte om jag tror ett dugg på det så imorgon bitti när vi kraschar besiktningen av min nya lägenhet ska vi kräva nytt lås. Jag kommer aldrig i livet att känna mig trygg där annars. Liksom. Jag skulle aldrig våga gå hemifrån! Tänk om allt är borta när man kommer hem sedan?!?!

Min lägenhet är iallafall urstädad nu. Tack o lov för Julia, mammas vän Christina och min morbror som alla hjälpt till att bära mer eller mindre mycket. Några kartonger kanske ter sig ynkligt för världen, men när man burit i X antal timmar orkar man fasiken inte mer.
Jag är helt död nu.

Köpte en hel familjepizza när vi städat klart i skogen, så nu har jag mat minst imorgon också ifall orken är lika obefintlig då.


Sitter alltså hos mamma nu. Får se hur länge det dröjer innan jag kan flytta in på riktigt. På måndag ska det börja tapetseras, hur lång tid det kan tänkas ta har jag ingen aning om. Det är ju fyra rum iallafall. Och så ska morastrand se till att lägenheten blir städad från golv till tak!
Sedan ska jag få dit säng, soffa, tv, micro, dator, kläder och annat som jag faktiskt lämpat av här hemma istället för att jag inte vill att de ska ta lukt av "rakvattnet" eller bli smutsigt av all smuts där. Det lär väl underlätta en del för tapetseraren också så det kanske går lite snabbare? Hoppas.
Inte förrän till nästa helg lär jag ha kommit på plats iallafall. Som tidigast.
Om inte folk förvånar och sätter lite fart!


Jaja. Det var en uppdatering från röda rummet i gubbhuset här i Paradiset. På återseende. Vet dock inte om jag orkar installera min dator här, får nog klara mig utan den den här tiden....

1 Maj 2008  | Stök & Pyssel | 1 kommentar
Vad vidrigt med en ostädad lägenhet sådär... suck!

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 2 Maj 2008 07:35
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida