Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Onsdag.Tänkte mig bara en kort liten uppdatering idag. Har inte så mycket alls att skriva annars..
De hade spacklat alla väggar igår. Och målat kökstaket. Med tanke på att det bara är tre arbetsdagar kvar den här veckan med denna dag inräknad är jag mer tvivlande till att de kommer hinna klart innan helgen än någonsin.
Men men.
Tänker man negativt kan man ju bara bli positivt överraskad iallafall! Det är bättre än att bli besviken...

Imorgon blir en dag på resande fot med både läkarbesök och psykologbesök inbokat. Sedan har jag bokat in ett besök hos Julia emellan dem, och förhoppningsvis efter psykologbesöket. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Bussförbindelserna här ute på landet är ju inte de bästa alls >.<


Läkarbesöket innebär en smula oro och ångest. Jag ska träffa en ny läkare. En läkare jag inte vet hur han ställer sig till att skriva ett nytt LUH till mig. Men Jeanette tyckte inte att det borde vara några problem så lite lugnad blev jag ju förra gången jag träffade henne. But still. Nya läkare är läskiga. Vad ska man säga till dem för att de ska förstå liksom? Varför kunde jag inte fått träffa min gamla läkare när det nu bara handlar om ett enda besök, det första på ett år? Eller varför kunde jag inte fått träffa den läkare som kom upp till IVA, som jag iallafall träffat En gång innan?

Läskigt.
Men som vanligt slår jag undan tankarna på saker som jag inte vill tänka på, så gott det går. Tills jag sitter där. Så får vi se sedan.

Att stänga av känslor är ju så mycket enklare än att panika ihop alldeles över någonting.


7 Maj 2008  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida