Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


helgens utflykt

så var man tillbaka efter ett litet äventyr i...hold on,

---> Ljungaverk!


några bilder från äventyret

Det var från början tänkt som en liten middag/avslutnings-firande för den grupp jag tillhörde under förra kursens gång, där man skrev grupparbeten tillsammans mm. Efter att J hoppat av och N, från en annan grupp kommit med, var vi sammanlagt 5 tjejer som tog tåget och reste iväg, till den enda i gruppen av det manliga könet, stuga i Ljungaverk. Han hade även bjudit in två kompisar. Det hela började "kanon" då vi insåg att E hade missförstått vilken tågstation det var vi skulle mötas på, och stod vid fel - därav missade tåget till allas förtret. Efter ett antal telefonsamtal, prat med konduktörskan på vårt tåg samt febrillt tittande i tågtidtabellen, löste vi det hela någorlunda bra. E fick roa sig med att sitta och läsa sin medhavda bok på den rätt stationen, som hon promenerat till, i ett par timmar för att sedan hoppa på ett annat tåg som körde till en närliggande station och därifrån ta den billiga taxin. Härligt att hon efter mycket om och men dök upp i den vedeldade stugan ute på landet där vi alla hade samlats. Bra jobbat! Väl på plats för oss andra, efter ca 1h tågresande, tog vi det mest lugnt, kollade in området samt fick instruktioner om hur mulltoan i ett närliggande hus, fungerade. Man var alltså tvungen att gå ut för att gå på toa, för att sedan komma tillbaka till det första huset, för att tvätta sig. Intressant, men ack så miljö -och motionsvänligt. Vi satte sedan igång att fixa iordning middagen, som var någorlunda framdukad då E dök upp. Kvällen fortsatte i sin intressanta gång med mycket skratt, lite mindre (dock intressant) dans av vissa och andra festligheter. Mycket trevligt! Blev ganska sent och när vi väl insåg att vi skulle sova 4st (ev. 5, då T var uppe lite längre) i en tvåbäddssoffa, kunde vi inte annat än skratta. Det är då man lär känna varandra riktigt bra.
Som E så fint sa på morgonen:

"Varje gång du vände dig, var jag också tvungen att vända mig"
(snacka om vilken makt man hade under nattens gång..mouhaha. Fast hon betalade tillbaka rätt bra genom att sätta armbågen i mitt huvud och i sömnen be om ursäkt, samt skratta åt hela situationen.)

Imorse/förmiddags bjöd husliga D, på en härlig frukost med hembakta gifflar, scrambled eggs, te, juice mm. Riktigt imponerande och gott.

Kan sammanfatta helgen som riktigt rolig. Ni är alla underbara.

Har bara tagit det lugnt nu under eftermiddagen. Handlat, pluggat, bakat, ätit middag och ska snart lägga mig. Är trött.

Ps. Solstolar är inte att tipsa att sitta i en vinternatt och försöka få lite färg.

Efter en vecka på nutrilett blev det för mycket för T och hon började tugga på sin läpp (resulterade i en finfin fläskläpp) och T..hallå, kött.

12 November 2006  | Resor | 1 kommentar
tycker inte att mitt läpptuggande kvalificerar sig som köttätande riktigt, min kropp är uppbyggd av grönsaker...ju.
Skrivet av therese den 12 November 2006 22:50
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida