Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Måndag.Det börjar närma sig inflytt. Jag tror jag flyttar ikväll, faktiskt.
Men jag saknar många eluttag som inte fungerar, och hemtelefon, och om det inte är telefonuttagen det är fel på har jag ingen aning om när det kan tänkas ordna sig från Telias sida. Det kommer bli så tomt att inte kunna interneta åtminstone en kvart varje dag, för att kolla upp allt nytt på haket och i mina mest bevakade bloggar som jag kan göra här hos mamma.

Jag har ju fortfarande inte börjat läsa ikapp alla bloggar jag varit utan sedan Valborg heller. Det kommer bara bli jobbigt om tiden rinner iväg ännu mer.. och jag saknar att vara uppdaterad i vad som händer allihop!


Men samtidigt är det väl en bra sak, att vara utan bredband en stund. Då kommer jag kanske iordning fortare. Och så hinner jag umgås en smula med Julia. Skriva det där brevet jag inte haft ro med under april när allt skulle packas och sedan under den här tiden efter flytten då jag bott här hos mamma.

Jag längtar efter att kunna sitta på en helt städad balkong och skriva, lyssna på musik, fika lite med Julia och läsa. Jag är grymt lässugen och har rentav slukat flera av mammas Året runt-tidningar för att jag inte haft någon bok tillgänglig här sedan mina inredningstidningar tog slut...

Och jag vill ringa Tuss. Som vi pratat om att göra nu när jag inte bor i skogen utan mottagning längre.
Och Elin skulle jag vilja ringa. Det var ett halvår sedan hon ringde nu, och jag har tänkt på det hur många gånger som helst. Men det har ju inte gått där i skogen!
Och så vill jag fika med Elina. Äta glass och kladdkaka som vi pratat om mycket men inte riktigt hunnit med ännu..Å andra sidan längtar jag efter min egna dator också. Att kunna sitta vid den och skriva i lugn och ro, i mitt eget hem..ensam. Det blir aldrig samma sak här, nej....Nu är det dags att hämta posten. Sedan ska jag se Days och fånga solen en stund om den inte är för varm...
12 Maj 2008  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida