Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Tillbaka


Först och främst måste jag säga GRATTIS FRUGAN! och fortsätta skämmas eftersom jag i all flyttförvirring lyckats glömma bort att det faktiskt (redan) är den 20maj. Hur det gått till begriper jag inte! :S


Och för det andra kan vi konstatera att jag Äntligen fått telefon och internet tillbaka idag. När det väl gällde så gick det visst ganska fort och enkelt att få det att fungera.. tack teliagubben!

Förmiddagen gick sedan till att möblera datahörnan så att den fungerar, och efter jobbet kom Julia och åt grekisk sallad med mig innan vi gick till Djurmagazinet och ÖoB innan vi återvände hem och satte oss på min balkong en stund.
Det var så skönt där ute att man verkligen inte kan tro att det var 2dm snö i helgen!
Hoppas vi slipper fler sådana chockupplevelser denna vår iallafall. Det var helt sanslöst när man vred upp persiennerna och möttes av Julstämning i mitten av maj!


Läste ut Harry Potter och Halvblodsprinsen imorse också. Den var förstås bra, men jag är inte alls nöjd med hur den slutade. Inte alls...

Och sedan påbörjade jag omläsningen av Sång till en fjäril som vi läste till svenskan på gymnasiet. Har kommit igenom halva nu ungefär. Förhoppningsvis blir det fint väder imorgon så jag kan sitta ute och läsa lite.. Är på riktigt läshumör nu när jag inte har så mycket flyttmåsten hängandes över mig längre.

Helt iordning har jag inte kommit än, men det känns inte som att det är någon jättepanik heller. Det ordnar sig...

20 Maj 2008  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida