Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


OnsdagJag känner mig alldeles slut efter en dag ganska mycket i farten jämfört med vad jag är van. Fast dagen började med sovmorgon. Helt underbart var det att vakna vid tio och inse att jag inte vaknat på hela natten av någon bråkig katt!

Sedan fånade jag med Sassa. Och när jag precis skulle se Days ramlade Julia in och bad om shoppingsällskap efter att ha fått lite oväntade pengar samtidigt som hon var i stort behov av påfyllt kylskåp. Så jag följde med. Och sedan var det bara att ställa sig och laga mat eftersom jag utlovat fläskfilé till både mamma och Julia.

Det slutade med att det blev fläskfilé med vitlökssmör, potatisklyftor, sallad och lite mangorajasås. Gottigt. Även fast jag glömde att krydda fläskfilén innan stekningen (ooops). Haha.

Sedan fick jag hjälp av mamma att bära ner några kartonger i källarförrådet innan jag följde med Julia på nästa shoppingrunda; på Willys. Passade på att införskaffa lite torrfoder till missarna där också, en smak som de slutat med på ICA...

Därefter var det bara hemhemhem och en stunds läsning på balkongen innan jag fick skynda mig in för att inte frysa ihjäl, varpå Sång till en fjäril lästes ut invirad i varmaste filten som fanns till hands!

Och imorse fyllde jag dessutom i blanketterna till FK. Måste se till att få iväg dem imorgon...
Nu ska jag återvända till soffan och filten för jag är genomfrusen trots att det var en timme sedan jag gick in..

Var är den riktiga våren? Inte är den då här iallafall...


21 Maj 2008  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida