Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


trädgårdsmästaren

Missade tyvärr agilityträningen igår... eller egentligen var det bara jag som missade den. Taurus fick följa med min snälla mamma ner och träna iallafall fast hans matte var upptagen på annat håll. Måndagar brukar betyda banträning (och onsdagar kombinationer) så även igår. Det hade varit en rätt så knepig bana (träningsansvarig hade letat reda på en bana från VM) kanske lite väl knepigt för nybörjarhunden Taurus...men men....har fått rapporter om att han skötte sig utmärkt! Inga race och de hade tagit sig runt banan! Hade varit lite roligt att se faktiskt...tror aldrig att någon annan har kört med honom innan så det hade varit kul att se på riktigt och inte bara få rapporter. Men det var ju roligt att det funkade.

Idag har jag varit i skolan och Taurus har varit hemma hos mamma och hjälpt henne i trädgården. Hon håller på att gräva om landen och då har Taurus inget emot att hjälpa till lite...Gräva är roligt! Jag och mina syskon gav bort en arbetsdag till mina föräldrar i julklapp som vi införlivade här nu i vår. Den innebar rätt mycket trädgårdsarbete och grävande i landen. Det var en toppendag tyckte Taurus. En hel dag springandes i trädgården och man fick gräva hur mycket man ville utan att någon blev upprörd. Han blev till och med påhejad imellanåt. Lyckan var total! En riktig liten trädgårdsmästare är han.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ner på tisdagsträningen ikväll eller om jag borde plugga och diska istället :-) får se vad som vinner....Kanske hinner både och.

Har ju hitills haft en bild till varje inlägg, så jag fortsätter väl med det. Här kommer en tagen i helgen. Taurus tigger mat...
27 Maj 2008  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida