Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


SomrigtDet är så skönt att det äntligen är balkongväder här. Att man kan sitta ute och läsa (efter att ha gjort iordning och städat balkongen idag blev det dessutom ganska mysigt) i timmar. Att det växer i blomlådor och krukor. Mmm. Det är så härligt, att sommaren faktiskt finns runt hörnet. Ikväll har jag suttit på Julias balkong och lyssnat på urgammal musik. Från 1998. Till exempel. Jikes. Så mycket musik man glömt eller inte hört på evigheter!
Kom inte hem förrän efter tio..
Nackdelen med det är att jag missade Greys. Jag som Verkligen sett fram emot det idag! (Fråga de som läser min hak-dagbok ;)

Fast jag får se det på söndag istället.. Det lär ju gå lika bra det.


Jag läste ut en bok idag också. Skuggan över stenbänken.
Imorgon, eller när jag går och lägger mig beroende på om ögonen orkar läsa något, ska jag börja med tredje delen. Som jag längtat efter än mer än efter kvällens Greysavsnitt..!


Imorgon måste jag försöka slita mig från stolen där ute på balkongen en stund dock. Det ska städas ur skåp i klädkammaren så jag kan packa upp alla PL-grejer och få undan en enorm kartong som stör där den står. Och så är det en stor väska också..
Det är inte så mycket i det stora hela, men om jag får det klart imorgon kan jag iallafall pricka av något mer från listan. Och det är allt som spelar roll just nu, om jag ska bli klar någon gång....


Här har suttit studenter (gissar jag) både idag och igår, hela eftermiddagarna och kvällarna. Det ger lite nostalgikickar. Tänk att det är fyra år sedan studentfesten hos Ronja! (hon bodde förövrigt i det här huset :), och fyra år sedan studenten! Man blir nästan mörkrädd.
Och de där gissningsvisa studenterna ser så små ut så det är närmre till hands att tippa på att de slutar nian ;) Men det är nog inte så, trots allt...


28 Maj 2008  | Journalanteckning | 1 kommentar
Antar att du längtat lika mycket som mig efter den pocketen då. ;) Jag har läge velat läsa Gripes skugg-serie men det har aldrig blivit av. Började flera gånger när jag var mindre. Men den fångade mig inte då, kanske den gör det nu. Gripe är verkligen annorlunda...

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 29 Maj 2008 09:58
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida