Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


nya kort

Ibland glömmer jag bort att kolla min mail på några dagar, jag tänker att det kommer inte mail så ofta...och de som kommer är oftast inte så roliga ändån! Men ibland dimper det ner riktigt trevliga mail, till exempel det från Joanna med fullt av kort på Taurus. Oj, vad roligt. Ni får njuta av det till höger här. Taurus i kohagen! (tom kohage vill jag tillägga...)

Denna veckan är det inte klokt vad flitiga vi varit på att träna. :-)
Tror att vi varit nere på klubben varje dag hittills. Men sviten kommer nog att brytas nu, i helgen blir det ingen hundträning- inte på brukshundklubben iallafall.

I torsdags kväll höll jag kurs för hundungdom, det är riktigt roligt det! De är så glada och positiva allihopa och har riktigt duktiga hundar. Men iallafall så satt Taurus uppbunden nere på klubben undertiden kursen höll på, vilket han klarade galant! Dels hade mamma gått ner med honom och då har han inte lika mycket förväntan på att få träna som när jag går ner med honom själv. Det händer nämligen då och då att han får följa med mamma och Rio när de ska träna( å jag är i skolan eller så..). Vid de tillfällena får han väldigt sällan göra något speciellt utan han får bara en promenad dit och hem och så får han träna på att sitta uppbunden en stund. Bra träning det också! Bara inte lika kul att träna..... Så dels hade han ingen större förväntning på att få göra något och dels fanns det gott om saker att titta på, vilket brukar underlätta när han ska sitta still och framförallt tyst. Men det gick så bra det. Efter kursen tränade vi lite bakombyten, vilket vi inte har gjort så mycket. Men efter några repetitioner gick det riktigt bra.

I dag är jag ledig och då får man passa på att träna lite. Dessutom var det några i onsdags på träningen som sa att de skulle ner och träna på fre förmiddag så jag tänkte att vi kunde få lite sällskap också. Fortsatte träna bakombyten och kontaktfält.
Byggde delar av banan som var i Oskarshamn, då skickade jag in honom i en tunnel och tänkte att jag skulle byta bakom honom...men det resulterade i att hunden kom ut igen! Så det har vi tränat på idag. Gick tillslut riktigt fint, men jag får passa mig för att säga något innan han kommit typ till mitten av tunneln. Ropade jag på honom för tidigt så gick han ur!

Tja, nu ska vi bara lata oss resten av dagen, tror jag iallafall...Å kanske käka lite glass :-)

30 Maj 2008  | agility | 1 kommentar
Vilken tjusig kille du har Annika! Tränar stenhårt förstår jag? Det är bra för nu börjar det verkligen dra ihop sig till Växjö. Startlistorna kom idag och det gjorde det hela mer verkligt! :p

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 30 Maj 2008 20:04
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida