Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2023)
>>


en sommardag....

Vilken dag! Strålande sol och spegelblanka vatten!
Imorgon kommer det kännas iform av solsveda och träningsvärk. Idag har det paddlats! Jättetrevligt! La i kanoterna i Lyckebyån (minns inte vad stället hette) och så paddlade vi till Fur. Om jag som inte är så haj på geografi ska förklara vart det ligger så blir det någonstans mellan Emmaboda och Karlskrona... Enligt uppgift ska det varit en liten paddling på ca 2,5 mil. Väldigt trevligt.

Taurus var såklart också med. Han hade inte en av sina bästa dagar idag. Vet inte riktigt vad det berodde på. Det var rätt länge sedan han satt i en kanot så det kan väl bero på det. Dessutom var vi 16 personer- alltså 8 kanoter- som han skulle försöka hålla ordning på. Oj vad pipigt det var imellanåt när de närmsta kanoterna försvann bakom en krök och han inte kunde se dem. Ibland är det rätt så nervpåfrestande med hund :-) Men en liten stund la han sig faktiskt ner och sov, då var matte stolt! och nu har jag en riktigt trött hund som troligen kommer sova gott resten av kvällen.

Förra sommaren kom han på att det är rätt så roligt att simma och det verkar sitta i denna säsongen också. Med lite hejjarop så kan han tänka sig att simma rätt så långt efter kastade pinnar. Det sysselsatte vi oss med en stund när vi kommit fram till vårt slutmål. Kul! Har hört att det ska vara bra träning att simma!

Dagen avslutades med grillning och nu återstår bara en kvällspromenad och att sjunka ner framför TV:n och slappa resten av kvällen.
Tyvärr hade jag ingen kamera med mig idag så några bilder från dagens strapatser kan jag inte visa. Det blir ett foto från vår morgonpromenad igår istället. Dock fanns det flera stycken med kamera idag så jag hoppas att det kan dimpa ner nått i mailboxen här någon dag....
1 Juni 2008  | övrigt | 1 kommentar
Hej! Vad skoj att ni skaffat er en egen hemsida där man kan följa er! Kul med fler agilitypinschrar. Vi börjar bli allt fler, men det förstår jag ju, för agility är så himla skoj! :) Lycka till i helgen! Tyvärr har mina vänner oskicket att gifta sig, annars hade vi nog dragit ner mot Växjö vi också! ;) //Emma och Harry

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma & Harry den 4 Juni 2008 09:02
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida