Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2023)
>>


fruktsallad

En bit till matte..

en bit till Taurus..

en till matte..

en till Taurus...

en till...

Igår kväll mumsade jag melon, skärd i små bitar. Himla gott speciellt nu när det är så vamt. Som vanligt när man äter något så kommer Taurus svansande för att se om han kan få något. Det får han sällan så han brukar svansa vidare. Han brukar definitivt inte få något när det är frukt, grönsaker, pasta eller liknande saker som bjuds. Det räknas som slöseri med mat att ge något som kommer ut lika fort, bara lite slemigare :-) Men igår fick han iallafall en liten smakbit av melonen som han glatt glufsar i sig. Jag tänkte att "nä, han kan inte ha ätit upp den, jag måste missat när den trilla ner på golvet..." och börjar också leta efter melonbitar på golvet. Inget där. Vi testar väl igen då...Ny melonbit till Taurus, han gapar, tuggar och sväljer även denna. Hmm....men en tredje, det kommer han inte gå med på, eller hur? Jo då, den med och flera efter det! Så melon är kanske det nya godiset vi ska använda oss av? Kanske ska testa det i Växjö på sön?

Idag har vi badat lite igen, eller Taurus har badat, jag har stått på land och hejjat på. Matte kastar pinne, Taurus simmar ut och hämtar och spottar ut den på stranden, matte kastar igen, Taurus simmar....Vet faktiskt inte vem som tycker att denna leken är roligast -jag eller Taurus. Skulle tippa på jag...men simmar gör han iallafall! Skoj!
Taurus första sommar simmade han faktiskt lite. Så for vi kom nära vatten så sprang han rakt ut, simmade kanske 5-10 meter, vände in till land igen och så hadde han badat klart. Sen var det omöjligt att få honom att gå igen... Sommar nummer två var det typ omöjligt att få i honom överhuvudtaget, det krävde mycket övertalning :-). Förra sommaren tror jag att vi typ badade en gång på hela sommaren. Det regnade ju hela tiden! Men den enda gången simmade han mer än han simmat i hela sitt liv-sammantaget. Det började med att jag kastade lite pinnar som han hämtade, men så småningom brydde han sig inte om några pinnar. Han bara simmade runt, runt. Sen tog han ett litet varv på stranden och så i igen. Hur roligt som helst att se! Så i sommar hoppas vi på lite bättre väder än förra så vi kan hinna med några fler bad!

När jag tänker efter så har vi redan slagit förra årets- ett bad, med hästlängder!
Nu ska det fixas mat till mig och sedan blir det agilityträning ikväll.
4 Juni 2008  | övrigt | 1 kommentar
Ha, ha, känner igen detta med badet! Azlan gillade inte att bada första året men det var nog för kallt då. Andra året lärde han sig att det är himla kul att simma efter pinnar och sedan dess blir han så fixerad att han skriker när vi närmar oss vatten! Knashund! Det är dock väldigt svårt att låta bli att förstärka detta, för det är ju så roligt att ha en hund som gillar att bada! :D

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 5 Juni 2008 22:51
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida