Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Fira nationaldag..?


Jo. Vi får nog säga att jag och Julia firade Danmarks nationaldag ganska bra igår. Eller studenten kanske. Fast det var fyra år sedan vi klarade av den :)

En trevlig kväll var det iallafall och här kommer en kopia av det jag skrivit i haketdagboken denna förmiddag. Vem orkar sitta inne och skriva två olika uppdateringar liksom? Jag ska gå ut på balkongen och frukosta!!"My oh my. Det här börjar ju bli lite av en (o)vana. Nu är en flaska asti förbrukad. Igen. Och likören lär ta slut ikväll... kom på att jag har lite dooleys också som nog ska användas äntligen. Så det blir lite plats i kylskåpet ;)

Det var en trevlig kväll iallafall. Som kunde slutat ungefär som för Malin... det var ett mysbyxben som kom ivägen...(och då hade kvällen knappt börjat!) Nu har jag bara ont i foten. Tror jag. Det återstår väl att se om det onda går över...""Förresten lyckades jag med en annan bravad igår också. Jag satt ute, i en av mina vita plaststolar med ytterst svaga ben, de halkar lite som de vill på det där betonggolvet.. Så hoppade Sessan upp på räcket alldeles bakom mig och för att hon inte skulle rymma ryckte jag tag i svansen på henne.. Så med henne dinglandes i svansen skulle jag försöka vända mig och lyfta upp henne. Då gled ett av de förbannade stolsbenen ner mellan golvet och balkongräcket och min hand blev kläääämd. Jag har ett fint, rött, blåmärke där idag. Men där vågar jag definitivt påstå att ingenting är brutet.

Den här värmen börjar ta ut sin rätt tror jag >.<"Men nu vet ni att jag lever ändå. Har varit segt med uppdateringar lately. Det är ju sommar ute, så varför sitta här?
6 Juni 2008  | letters & numbers & sentences | 1 kommentar
Här firade vi faktiskt Sveriges nationaldag... eller ja, jag vet inte om det egentligen var det vi firade, men roligt hade vi i alla fall. ;D Vin är gott, helt klart. :D
Skrivet av Elisabeth den 7 Juni 2008 17:14
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida