Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2023)
>>


Lydnadstävling och nationaldagsfirande

Idag blev en riktig hunddag fast det inte var planerat riktigt så från början.
Dagen började med en liten biltur och några timmar på lydnadstävling i Mönsterås. Mamma och Rio var anmälda i klass 1 och det visade sig vara några fler brakanta ansikten som också skulle tävla idag. Mönsterås hade en riktigt mysig liten brukshundklubb. Med flera små planer utspridda med stigar imellan.
Taurus tyckte detta var en konstig resa. "Ska vi verkligen inte göra något annat än sitta här och glo på en gul gräsmatta och några hundar som traskar runt?" Han hade liiite svårt att sitta still. Men efter att fått träna lite kontaktfält (hittade några agilityhinder på en av planerna) och fått en promenad i skogen så kunde han tänka sig att lägga sig i buren en stund. Förövrigt den ena av endast två burar man kunde se på denna tävling. Lydnadshundar sitter tydligen inte i bur...förrutom Rio då som satt i den andra buren. Troligen den enda lydnadshunden med medföljande bur! Men han kom hem med ett 2:a pris och 141 poäng iallafall!

Jo, förresten lydnadshundar sitter ju visst i bur, den är bara belägen borta i bilen på parkeringen istället.

Ja,ja, iallafall...Efter resan tillbaka till Nybro så var det dags för lite mer miljöträning-på stan denna gång. Kom lite sent och fick gena lite för att komma i fatt nationaldagståget. Med musikkår och drillflickor i spetsen marcherade det ner till Qvarnaslätt som är hembyggdsgården här. Så nu har vi suttit där nere i skuggan ett tag och lyssnat på musikkår och någon kör som sjöng. Träffade mormor och morfar och åt glass! rätt så trevligt och Taurus börja bli trött och höll sig rätt lugn.

Igår var också en riktig hunddag, iallafall för Taurus som blev avlämnad hemma hos Joanna på morgonen innan jag åkte till skolan. Sedan fick han följa med henne och Exit till veterinären för ögonlysning. Alldeles utmärkta ögon har han :-) Toppen! Resten av dagen spenderade han hemma i Joannas trädgård och lekte med alla hundarna! Vilken dag!
6 Juni 2008  | övrigt | 1 kommentar
Hej Annika! Tack för igår, hoppas det gick bra för er att köra sedan... Kom på att jag glömde ge dig pengar för tävlingsboken!!! Förlåt... Kan kanske ge dem till Joanna eller när vi ses nästa gång när nu det blir! Ni skulle väl med till Mälarpinschern? Det är ju iofs ett tag till... Ja vi får väl höras! Ha det gott!! /Malin

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 9 Juni 2008 13:20
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida