Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2022)
>>


Växjö 8 juni 2008

Det blev en riktig heldag i söndags, har inte återhämtat mig helt än...två dagar senare... Åkte från Nybro vi halv sju, då hade vi hämtat upp Joanna och Exit också på vägen. Efter lite vägbeskrivning via telefon så hittade vi iallafall fram till Växjö brukshundklubb. Tre pinschrar var anmälda, jag och Taurus, Malin och Aisha och Josefin och Azlan, och vi var 9 ekipage från Nybro som var där! Hur roligt som helst! Och hur varmt som helst! Taurus fick två (eller tre?) bad i den närligande sjön, dessutom blev han nerdränkt med vattenslangen därimellan...Pust vad varmt!

Det började med hoppklass A. En rolig bana tyckte jag. Det var fart i den, men tyvärr klarade inte min hund av störningen med kennelmamma och pinscherkompisar bredvid banan :-( Det var synd, för jag tror att banan kunde ha passat honom om han bara kommit igång. Nu gjorde han inte det, så det tre första hindren och de tre sista hoppade vi! Ja,ja...nästa var en agilityklass. Lite knepigare bana kan man väl säga. Blev en hel del byten där. Började så där, Taurus for iväg på en liten sväng denna gången också men kom iallafall tillbaka. Minns faktiskt inte vart vi diskade oss, men det gjorde vi iallafall...Detta var ändå det bästa loppet. Efter att han varit iväg på en egen sväng sprang han jättefint och det svängiga partiet gick super!!! Det är synd att han ska rejsa.

Tredje loppet var också en hoppklass. Han sprang inte av banan, men han var på väg flera gånger så det blev väldigt hackigt...Och när han äntligen fick upp lite fart så hinner jag inte styra honom istället...rakt in i en tunnel bar det! och en disk till!

Så totalt 3 disk! Men en liten ljusglimt är agilityklassen som han hoppade super! Det fanns fler ljusglimtar...Malin och Aisha tog sig runt den sista hoppklassen på deras första tävling! Och det var tre (minst, kan ha missat någon) Nybroekipage som åkte hem med varsin pinne! Grattis till er alla!!!
10 Juni 2008  | agility | 3 kommentarer
Klart det är okej! Har ett par bilder till på honom om du vill ha, Vad har du för mailadress? så kan jag skicka över dem!
Skrivet av Malin- igen! ;-) den 12 Juni 2008 23:06
Tack för en trevlig dag Annika och för hjälpen med tävlingsboken! Har anmält till en dag till Karlskrona iallafall... Tänkte tävla lydnad ev den andra av dagarna! Så om inte förr så ses vi då!

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 12 Juni 2008 22:14
Har lagt ut filmer i bloggen från helgen. Ta en titt vet jag! ;)

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 11 Juni 2008 22:22
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida