Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Ovädersmoln.Blixtar och dunder, Tor är visst i farten ganska ofta numer. Jag stängde av all elektrisk apparatur och begav mig ut på balkongen för brevskrivningslashfingerförfrysning. Sedan gick jag in, tände ljusen i lampkronan över köksbordet och gjorde thé. Himlagott-thé. Och fortsatte brevskrivandet.
Sex sidor öppenhet och saknad och oro och kärlek om vartannat. Vi får se om jag går och lägger det på lådan imorgon, möjligtvis.
Vädret är ju så ostabilt denna helg. Helt plötsligt öppnar sig himlen och dränker världen.

Annars är det tänkt att vi ska få upp nät på balkongen imorgon. Hoppas det. Hoppas jag slipper fånga Sessan i svansen fler gången. Det gör säkert gigantiskt ont i hennes svans när jag håller i den och hon hänger och dinglar. Och jag får dåligt samvete deluxe. Man drar inte katter i svansen!
Men jag tänker inte låta henne rymma om jag kan förhindra det.. är jag en dålig matte då?

Det är inte ens tio grader ute ikväll, så jag var nyss ute och lyfte in balkonglådorna under tak, närmast väggen är det förhoppningsvis lite mer värme för de små stackarna...


Jag vet inte vad jag ska hitta på nu. Klockan är över elva, så egentligen finns väl bara ett alternativ sängen. Men jag känner mig inte redo för sömn ännu. Eller läsning. Jag vill fånga vad som nu råkar vara kvar av dagen istället... Eller något sådant. Jag vet inte.
Det har funnits tankar om att gå tillbaka i noggen en smula, och läsa. Kanske ska jag göra det nu?

14 Juni 2008  | Solförmörkelse. | 1 kommentar
Jag har panelgardinerna med tulpaner i köket tillsammans med gröna panelgardiner. Sedan de orange/bruna inne i sovrummet... hm... vet inte om jag har någon bild på dem. Tror jag köpte den förra hösten eller så.

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 15 Juni 2008 22:33
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida