Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2023)
>>


hundfritt & SM

Nu har det inte skrivits på ett par dagar. Den störrsta orsaken till det är väl att Taurus har varit iväg på egna äventyr och jag inte haft så mycket att skriva om...
Ja, den hunden börjar bli riktigt resvan. Nu har han varit och kollat in huvudstaden, eller iallafall landsbyggden utanför huvudstaden- hos Lilla Enebys. Tanken är att det ska bli valpar framåt augusti! mer om det finns att läsa om på: www.lillaenebys.se . Taurus hälsar till sina nyfunna vänner!
De första dagarna är det rätt skönt att vara hundfri, man kan sova lite längre på mornarna och man kan gå en hel eftermiddag på stan utan att känna att man borde hem och aktivera hunden. Men sen blir det rätt tråkigt och det var rätt skönt att få hem honom igen idag. Det är långt härifrån till Stockholm, så vi körde från varsitt håll och möttes halvvägs. Det tog nästan halva dagen, men gick väldigt bra! Taurus sov hela vägen och han sover fortfarande - det är jobbigt att vara på resande fot :-) Nu ska vi strax köra och lämna bilen hos min syster och så traskar vi hem därifrån så får vi kvällspromenad på köpet.

Det är inte bara Taurus som är ute och åker, igår var jag på Öland- på agility och lydnads SM. Ska väl erkänna att jag mest befann mig vid agilitybanorna, tog bara en snabb tur förbi lydnaden. Man kan väl säga att det var en kombinerad arbets och nöjesresa. Varannan klass jobbade jag som funktionär och varannan var jag ledig och kunde titta på de enormt duktiga hundarna och förarna! Jätteroligt var det! En riktig toppendag! Är man intresserad finns det en hemsida med massor av bilder och snart borde det komma in lite resultat också. Finalerna har gått idag så snart kan man läsa vem som blev svenskmästare 2008! www.ag-lyd-sm2008.se/valkommen.htm

Hörde ett rykte om att det är SM i Karlskrona nästa år, Toppen tycker jag - tror nästan att det är nämre dit än till Lundegårds på Öland. Så det betyder att det kan bli en tripp till SM även nästa år!!Jiippii!

Infogar en bild från tävlingen i växjö förra helgen som jag fått av Malin. Tycker den är cool. Det ser ut som om han kommer att landa mitt i hindret :-)
15 Juni 2008  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida