Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Mat.Mat mat mat. Känns som att jag håller på att tappa greppet om min motivation alldeles ordentligt nu. På två dagar har jag ätit upp ungefär en halv tårta. Visserligen räknade jag ut kaloriantalet på ett ungefär, och såå illa var det inte (tack vare att den är hemmagjord utan en massa extra socker och grejs). Långt ifrån, egentligen. Men ändå.
Leker med tanken på att göra en till. Och så roligt är det väl dumt att ha det?

Tanken på att bryta godislöftet och köpa choklad slog mig också förut, men Så långt tänker jag då inte sträcka mig. Den 2 juli har jag inte ätit godis på tre hela månader, om man inte räknar med den choklad jag hyvlade över tårtan nu i helgen. Men det var inte mycket, knappt tio gram har jag ätit trots att jag åt en bit lös också.
Egentligen tilltalar det mig inte speciellt mycket när jag väl äter det heller, det är jag väl medveten om. Men suget/vanan sitter visst djupt i ryggmärgen.


Och nej, på sikt har jag ju inte tänkt att ha nolltolerans heller. Men jag är fortfarande långt ifrån att vara stabil i mina matvanor, och tillsvidare väljer jag hellre att avstå helt än att äta en bit och riskera att falla tillbaka i gamla hets-vanor...


Nåja. Orkar inte skriva mer om det här nu.
Har suttit ute på balkongen hela eftermiddagen och läst ut Tigerungen av Torey Hayden. Var rätt kyligt, men med filten gick det...

Har ni inte läst något av Torey så måste ni verkligen göra det. Gärna allt. Och i kronologisk ordning, vilket jag inte gjort. Tror man får ut lite extra om man gör det...


Måste avsluta nu, ska strax till Maxi och fylla på förrådet av ramlösa och så... Får se om jag kan lyckas med lite mer regelbundna uppdateringar till veckan.
Just nu känner jag mig fullständigt genomseg och orkeslös, så det har varit dåligt med att sitta vid datorn över huvud taget på sistone. Igår satt jag bara här ett par minuter sent på kvällen innan jag gick och lade mig, dessförinnan låg jag i soffan hela dagen och hade Gilmore Girls- och Greys Anatomy-maraton. Tacka vet jag mina dvd-boxar!
22 Juni 2008  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida