Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Fredag


Sitter här och "slänger i mig" ett par mackor, Maxis egen russinlimpa med ramlösa, i väntan på att Julia ska bli färdig med dusch och sådant. Själv har jag redan duschat, stoppat in astin som pappa levererade förut idag i kylskåpet och spriten (sprajten that is, istället för sockerdricka) ligger i frysen på snabbkylning.
Det blir alkohol ikväll alltså.

Kan konstatera att det inte blev några vidare uppdateringar den här veckan heller. Visserligen är ju hela helgen kvar ännu, men regelbundna uppdateringar blir det inte ändå.

De senaste tre eftermiddagarna har jag spenderat hos mamma, vinglandes på en stege (eller nästintill ålandes på backen) med pensel och tretons färgburk i vardera handen. Idag målade jag det tredje och sista lagret iallafall, så nu är hela altanväggen färdig.
Återstår gör taket, men det hinns nog inte med innan altanen ska rivas bort för grundisoleringsgrävningen. När nu den blir av.
Inte tror jag att morbror fått med traktorn hem nu i helgen som han sagt heller, sedan är inte gubben som ska anlitas för jobbet kontaktad såvitt jag vet..

Och imorgon väntas ett regn- och åskoväder in över oss, enligt tv-vädret. Åska skulle vara trevligt. Men jag vill inte ha Så himla mycket mer regn nu. Är bättre om det får bli lite sol en stund.


Lyssnar på Sigur Rós. Ingen vidare feststämning i det egentligen. Men det är "min" musik just nu. Jämte Daugava som jag haft som målarmusik i två dagar. Har nog hunnit lyssna igenom albumet en 5-6 gånger minst under den tiden :)


Jag har nog skrivit det oräkneliga gånger redan, men jag saknar skrivandet. Det som betyder något. Jag vet inte var de meningsfulla orden tog vägen. Jag önskar att de ville hitta tillbaka...
Hoppas de gör det. Snart, gärna...

Nu ska jag sätta mig på balkongen en stund med en bok, alternativt inredningsmagasin, och läsa medan jag väntar på Julia och låter kisarna vara ute lite. Det har varit dåligt med det sedan den där fantastiska första juniveckan, och jag vågar inte riktigt ha Sessan ute själv än trots att nätet kommit upp. Det är fortfarande en del glipor i det nedtill som hon kan åla sig ut genom om hon är på det humöret...

27 Juni 2008  | letters & numbers & sentences | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida