Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


frustrerande

håller för fullt på att leta upp brunchställen här i Östersund - men utan resultat! Hmpf. Det finns verkligen inget ställe där man en söndag förmiddag/lunchtid, kan äta brunch. Tänk er att sitta med ett gäng kompisar, småprata och äta en lång och god brunch. Det får till och med jag, en anti-frukostätande människa, att drömma om en frukost. Men icke sa nicke. Får nog fixa en egen här hemma istället.

Kommer ihåg, då jag bodde i USA att jag mötte upp ett par vänner i stadsdelen Georgetown(Washinton DC) där en av mina kompisar bodde, och åt en underbar låååång brunch. Det var tider.

bild hämtad härifrån 

Lutar förresten åt NYC och inte Florida nästa höst. Vi får se...men iväg vill jag.


Var inga problem på seminariet idag. Förstår inte riktigt varför jag blir som jag blir inför sådana "tillställningar". Men det är så jag är och jag vill alltid försöka göra mitt bästa/yttersta. Då vi slutat traskade jag och C ner på stan och in på H&M. Ville naturligtvis undersöka det nya som kommit in. Fanns en hel del fint. Men det får vänta, ekonomin är inte alltför underbar, efter förra månadens dyra köp (mina stövlar). Vi inhandlade även lite basic mat, ja, pesto och fetaost är numera inäknat i vår sk. basic-föda, och kämpade oss sedan den "långa" vägen hem (i snöblåst!). Det tar max 5min. Väl hemma fixades det mat, spelades kort och allmänt flum..haha. E kom sedan förbi och vi gick till Oscars. Var sociala med ett gäng vänner, snackade, åt och hade det allmänt mysigt. Skulle egentligen bara stannat till 20, men gick därifrån 22. Så blir det när man har trevligt. Imorgon är det en föreläsningsfri dag och då ska det börjas med instuderingsfrågor, inför den kommande tentan (börjar redan få ångest för den, även om det är lite mindre än 3v. kvar). Till kvällen blir det tjejkväll med film och mys. Herrlich. Det blir en lugn helg, till skillnad mot förra..haha. Satsar på nästa helg istället, då H kommer upp och hälsar på! 

Ps. Den här skulle jag inte tacka nej till!

16 November 2006  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida