Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2020)
>>


Karnevalen över

Börjar tveka lite nu om jag kanske ska gå tillbaka till min vanliga blogg men får väl ge detta en chans ändå. Har ju bara haft den en dag nu så får se.

Karnevalen är iaf över för detta året och det är tråkigt att det bara är en gång om året men så kul man har haft :) . Men kanske därför man uppskattar den så mycket för det bara är så sällan :P .

På torsdagen var vi där och åkte karusell och gick rundor och så.

Sen på fredagen gick jag ner med min lillasyster och en kompis till henne , sen efter hennes kompis gick hem träffade vi D och han sa att andra satt vid det kaféet vid torget så vi gick dit och satt där nån timme och sen gick vi en runda alla och vi va 5 stycken så vi bildade en sånt led och gick och masserade varandra så gick vi fram till några poliser och frågade om dom ville va med i vårt tåg så dom bara nej tack men tack ändå. Så vi bara nähä det var ju synd så vi gick vidare till Vänsterpartiets lokal och satt där lite och sen gick vi till D för att hämta nåt så gick vi fram och tillbaka på Regeringsgatan och letade efter ett ställe men vi hittade inte det. Så jag och min lillasyster följde D en bit och gick hem sen så var hemma typ 03.30 så var rätt trött i kroppen så somnade nästan direkt sen.

På lördagen tänkte jag egentligen inte gå dit men gick dit ändå och träffade Amra , Linda och Emma så vi såg Ola och även om jag typ aldrig hade hört nån av hans låtar så va han faktiskt bra :) Sen gick vi runt lite och jag köpte en jättefin halsduk från Ecuador sen satt vi en stund på torget och sen gick hem. Träffade Josse också alla dagar och man blir så glad varje gång man ser henne :) Vi har gjort exakt allt tillsammans. Men det va verkligen en lyckad karneval :D Längtar till nästa år :)

Sen igår och idag har jag mest tagit det lugnt. Har varit inne hela tiden typ och inte riktigt känt för att gå ut. Ska ringa Josse imorgon också och fråga när hon skulle till Småland. När jag gick förbi henne sista karnevalsdan på väg hem såg jag henne sitta där vid Froggy och gråta men hennes kompisar , syster och pojkvän satt där med henne så ville inte gå fram då för det passade nog inte så bra. Men vi måste iaf ses igen innan jag åker upp igen :D

Men men ska nog lägga mig snart så jag inte är så trött imorgon ..

<3

15 Juli 2008  | Kärlek&Respekt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maria Diaz Alarcon                                             Skaffa en gratis hemsida