Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2020)
>>


Gamla tider

Har hänt en del saker idag men det får ni inte veta nåt om ;) .. Men är så sååå orolig nu och ber till Gud att det inte är nåt allvarligt :S .

Det var verkligen på tiden att man såg att du levde iaf ! Givetvis loggade du bara in i msn i 1 sekund så hann inte skriva till dig men hoppas det var du som loggade in på den iaf.

Känns som klockan är mycket mer än bara lite över 23 men har varit trött hela dagen , men ändå inte mer än vanligt hehe :P

Tror jag ska upp till Uppsala på onsdag igen tyvärr så får väl beställa biljett imorgon . Konstigt med folk som sa när man flyttade upp hur mycket dom kommer sakna en hit och dit och sen när man är här så är allt som vanligt . Vi bor inte direkt i en stor stad , det tar 10 min att ta sig överallt. Men men så är det , vissa är lata och andra inte ;)

Tänker tillbaka på gamla tider hela tiden. När man alltid var ute och sprang rundor överallt och ingenstans. Var alltid i Sandvången och vid Pilängen med typ hela LA´s befolkning och man längtade till varje kväll för man visste att det skulle hända nåt kul. Man ler till och med när man tänker på bråken man hade med sina kompisar hehe. Man va ju aldrig ovänner efter bråken utan allt fortsatte som vanligt. Vi var alltid där i området för vi hade aldrig nåt att göra , vår vanligaste fråga då var : Va fan ska vi göra ? och svaret va alltid : Vet inte kan vi inte sticka hem till nån ? Så alla bara : Nej inte till mig mina föräldrar är hemma haha. Så vi satt på en bänk i Sandvången typ hela kvällen och skrek och skrattade och sprang rundor fram och tillbaka. Och Josse och hennes dåvarande pojkvän bråkade varje kväll så Josse blev alltid helt rasande och gick iväg så jag följde med henne sen gick vi tillbaka efter ett tag så bråkade dom igen så va det så hela tiden. Och såna gamlingar skrek alltid på oss från fönstret för vi väsnades så mycket. Det var härliga tider hehe. Ska berätta nån gång om den roligaste kvällen i mitt liv från den tiden :)

Bilden är från 18/8-2006 . Hittade ingen tidigare för min gamla hårddisk raderdes ju med alla gamla bilder :(

Nej ska nog sätta mig vid tvn nu ett tag :)

<3

16 Juli 2008  | Kärlek&Respekt | 1 kommentar
Hahaha skulle inte tro det madame:) Jaså, låter inte bra men men, kanske värt ett försök. Vet du vad jag gör, tittar fan ta mig på våra bästa år! Haa! Massa snusk nu ju. Kram
Skrivet av Christina den 17 Juli 2008 10:34
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maria Diaz Alarcon                                             Skaffa en gratis hemsida