Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Vi har färdats...

...över hav och land, med båt och tåg och om ni frågar Taurus med alldeles för mycket buss. Mamma och pappa har semester och är ute med båten, så i tisdags tog Taurus och jag tåget in till Kalmar och mönstrade på. Mamma och Rio mötte oss på kajen i gästhamnen och så gick vi och inhandlade lite proviant innan vi kasta loss och segla mot Borgholm. Fint väder och bara lite sjösjuk så det var en trevlig resa. Väl framme blev det hundpromenad längs vattnet, passade Taurus mycket bra. Han tycker det är alldeles för lite action på båten, även om han gör sitt bästa för att ändra på det imellanåt.

Dan efter for vi mot fastlandet igen och Oskarshamn. Kom in samtidigt som Gotlandsfärjan, det är en STOR båt det! I Oskarshamn visade det sig att det skulle vara fest i dagarna fem nere vid hamnen med talangjakt, tivoli, öltält och dans till ett på natten. Inte precis vad vi tänkt oss men man kunde köpa marknadskarameller och vi behövde inte stå för underhållningen själva så man ska inte klaga. Torsdag morgon var det dags för Taurus och mig att hoppa i land. Men tro inte att mor och far skulle få det lugnt och skönt nu...hihi....nix morbror med fru och 3 barn tycker jag nog är en värdig ersättare! Vi sa hej hej på kajen och sedan körde jag och ställde deras bil i Västervik, dit de planerar att ha tagit sig till på fre (alltså idag). Från Västervik började vi vår resa hemåt. Taurus hade tröttnat redan efter 20 minuter. Då åkte svansen ner, öronen bak och så tittade han på mig med de allra sorgsnaste ögon och undrade hur länge vi skulle sitta här? Tja, den första etappen till Vimmerby tog en timme, därifrån var det tänkt att vi skulle åka tåg men det var ersatt med med buss ända ner till Kalmar. Där hann vi äta en hamburgare på Frasses innan vår buss mot Nybro tog oss sista biten hem! Så...en typ 5 timmar, med lite pauser imellan blev svaret på "hur länge..."?Jag hade en jätteduktig hund med mig, dock inte riktigt så glad som man är van att se honom. Buss står inte högst på hans lista över roliga transportmedel!

Hade iallafall en grymt trött hund när vi kom hem efter två dagar på sjön och en hel dag på buss. Idag har vi bara tatt det lugnt och vilat upp oss för imorgon och på sön är det agilitytävling i Karlskrona och då måste man vara utvilad!

Har tyvärr inga kort från vårt äventyr att lägga ut, de sitter i mammas kamera som guppar omkring på Östersjön i ett par dagar till, så istället blir det bild från Tvååker förra helgen som kommit på mailen från Joanna.
18 Juli 2008  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida