Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2021)
>>


Jobbat

Kanske dags att uppdatera nu ..

Har mest bara jobbat och det har inte varit det roligaste i denna värmen. Har varit över 30 grader och det känns rätt jobbigt att springa fram och tillbaka då. Men det har gått bra iaf. Men tappade ett glas med milkshake igår på marken så den flög ut och givetvis så ska ju alla glo då så skämdes men låtsades som ingenting och bara torkade upp det och bad om ursäkt till dom som skulle få det för tappade ju såklart glaset när jag skulle ställa det på bordet men som tur var så var dom gästerna jättetrevliga. Ja och jobba i den värmen , det var över 33 grader igår och det kändes som man skulle smälta bort , man blev på dåligt humör av värmen och att man glömde dricka vatten och så men som tur va ändå så var det en rätt så lugn dag igår. Trodde det skulle bli jättestressigt igår och i förrgår för det var lönedag i fredags men det var typ lagom stressigt bara men det är rätt kul när man inte har nåt att göra så man bara går runt där och alla i personalen bara står där och hänger vid baren och pratar och sånt men det kan bli lite långtråkigt ibland också. Detta är verkligen det bästa jobbet jag har haft , ser fram emot det varje gång jag ska dit. Kommer va tråkigt sen när sommaren är slut men ska nog jobba där i höst också när skolan har börjat så det ska bli kul :D . Slutade klockan 23 igår men tog bussen hem vid 01 för stannade kvar och tog en cider och satt med han som satt i dörren och kollade folks leg. Stannade kvar i fredags också med Z och några andra sen träffade jag C och andra så åkte vi hem tillsammans sen. Hoppas vi hamnar i samma klass nu till hösten :)
Ska jobba nästa gång på tisdag så längtar :D

Har sett Sex and the City filmen nu men tyckte inte att den var så överbra som alla hade sagt att den var. Tyckte den var bra men inte så bra som jag förväntade mig.

Hade så svårt att somna natten till igår för det var så varmt. Gick och la mig vid 03 men somnade inte förrän vid 05 så var rätt trött igår när jag skulle upp. Men spelar egentligen ingen roll hur mycket eller lite jag sover , är alltid lika trött.

Tänkte gå och handla snart för har ingen dricka men ska nog bara till den affären här nere på hörnan.

När man jobbar hela dan glömmer man helt bort att äta så man kommer på typ dagen efter att man inte har ätit på nån dag nu. Var på jobbet i 11 timmar igår men åt iaf en sallad där för man har absolut ingen matlust när det är så varmt.

Nej ska väl göra nåt innan jag går och handlar ..

Bilden är från 2/2 - 2008 så rätt gammal men men ;)

<3
27 Juli 2008  | Kärlek&Respekt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maria Diaz Alarcon                                             Skaffa en gratis hemsida