Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Nähe nä...

...kom inte runt några lopp den här gången heller. 2 disk blev resultatet ihelgen. Med en något mindre klantig matte så hade nog Taurus chanser att ta sig runt ökat rätt så dramatiskt! I hopp-loppet startar jag innan domaren blåst, riktigt klantigt. Alltså blev vi diskade innan vi ens startat. Man fick iallafall köra klart banan och det gjorde vi, gick så där. Något ofokuserad hund som var påväg ut från banan flera gånger men som stannar och kommer tillbaka när man ropar på honom (alltid något...) I agilityloppet var jag noga med att vänta på signal innan vi startar. Sedan ska jag vara duktig och förbereda honom på en tvär sväng till vänster men tajmar det fel och han gör en 90 graders sväng innan hindret istället för efter hindret. Duktig hund som lyssnar på sin matte! Blir diskade då han springer upp på A:et efter sin 90-graders-sväng. Resten av loppet går super fram till slalomet som han bara springer förbi. Det var jag lite besviken på efteråt då han har dragit mot slalom på träning den sista tiden och så försöker han inte ens att ta det nu. Men det blir väl bara att fortsätta träna... Nu är det nog bara en officiell tävling kvar iår, på hemmaplan den gången och så blir det några inofficiella åxå. Plus vårt klubbmästerskap i slutet av augusti.

Men till en början blir det vila för idag har jag en halt hund. Tror han trampa på något alternativt steg snett (om nu hundar kan göra det) när vi var ute i morse. Han gick och nosa i kanten och rycker plötsligt till och hoppar åt sidan och efter det haltar han på vänster fram. Titta i kanten där han stått om han kanske trampat på en geting eller något men såg inget, så riktigt vad som hänt vet jag inte men nu blir det till att ta det lugnt ett tag.
11 Augusti 2008  | agility | 2 kommentarer
Shit oxå! Men du är inte ensam om att ha gjort tabben med start innan signal, här är en till! Men vi gör nog inte om det, eller hur?! Jag och Tova har två tävlingar framför oss, så här vilar vi oss i form. Ha-ha! Må gott och hoppas att du nu har en icke haltande Taurus.

Webbplats: http://www.pinschertova.se
Skrivet av Eva & Tova den 13 Augusti 2008 20:22
Nämen! Bara 1 tävling kvar för i år? Då måste ni se till att komma runt, eller hur? ;) Själva kommer vi att åka på tre tävlingar i slutet av månaden och sedan får vi se om det blir något mer. Eller om jag ska försöka att satsa på lydnad istället. Man kan ju inte hinna allt!

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 12 Augusti 2008 00:24
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida