Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


exteriörbeskrivning

Igår åkte vi mot strömmen. De flesta lämnar Öland när regnet kommer men vi gör precis tvärtom! I hällregen begav vi oss mot Öland och Saxnäs brukshundklubb. (Vi=jag,Taurus och kennelmamman). Joanna hade fixat en exteriörbeskrivning åt Taurus där. Det visade sig att vi var något tidiga när vi svängde in runt halv tre. Domaren(Nina Karlsdotter) hade en SBK-utställning att dömma först och den var inte klar när vi kom. Tyvärr var också alla de bra platserna under tak på altanen upptagna så det blev till att stå i regnet. Tur att vi var rustade med både regnkläder och paraply! Taurus blev försedd med ett täcke och så väntade vi, och väntade och väntade...När det blev dags för BIS-finalen så blev det iallafall ledigt på altanen och då var vi snabba att fixa oss en plats under tak! Man såg finalerna riktigt bra därifrån åxå, det blev en collie som vann.

Sen var det dags för exteriörbedömningen! Taurus har aldrig blivit så nogrant undersökt och mätt på alla håll och kanter. Men jag hade en jätteduktig hund som stod så fint hela tiden. Var lite orolig innan speciellt med tanke på den puss-attack som han utsatte Joanna för precis innan det var vår tur. Ibland har han lite svårt att stå med alla fyra benen på marken samtidigt. Men det gick strålande det! Han är också exakt 48,5 cm hög! Kan ju vara bra att veta :-)
Så nu har han en godkänd exteriörbeskrivning och det verkar som om vi ska kunna få gå mentaltestet nu i höst. Det ska bli riktigt spännande!
18 Augusti 2008  | övrigt | 1 kommentar
Grattis Annika! Om någon annan förutom Azlan skulle klara en korning så är det Taurus! Se bara till att träna lek med andra i skogen. Det är där de mesta poängen plockas. Azlan har dock blivit alldeles för sparsmakad när det gäller vem man leker med nu för tiden. Han hade dock klarat det galant när han var 2. Ibland får man vara efterklok . . . :/

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 18 Augusti 2008 23:44
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida