Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Man blir trött av att åka till veterinären...

...vilket Rio får illustrera här till höger. Han fortsätter nämligen att vara trött trots att man tar fram kameran. Det är Taurus alldeles för nyfiken för att klara. Men ni får tro mig när jag säger att han också ligger å sover nu. Han skulle dock aldrig gå å lägga sig direkt på parkettgolvet, han ligger i bia-bädden med ett täcke och två filtar :-) Lite klass får det vara, säger han.

Veterinären låter kanske allvarligt men det var bara en spruta i nacken det gällde. I Rios fall två. Passade på att ge honom sina "vanliga" vaccinationer när vi ändå spruta upp dem mot rabies. Så tanken är att de ska kunna åka utomlands till våren. Rio kanske tar en liten seglats till Danmark med sin matte och husse å Taurus har en galen kennelmamma som vi nog hänger på, på lite utställningar i våra grannländer. I allafall, har man vaccinerat dem så kan man ju åka till Danmark på semester om man vill, eller Tyskland eller..... och slippa lämna hunden hemma - om man inte vill.

I em ska jag rensa ur det sista ur mormor å morfars bil som jag haft några dagar (som tack för att jag körde dem till bussen och hämtar dem ikväll) medan de varit i Stockholm. Det är förvånandsvärt vad fort det går att "bo in sig" i en bil. En dag så hade jag fyllt den med Taurus filt, några vattenflaskor, en jacka, ett par skor, en tom kolaburk, lite godispapper och rätt mycket grus...Dessutom fick den följa med på hajk i helgen så nu luktar det en blandning av rök och lysfotogen (tydligen läkte en av fotogenlyktorna- tur att den stod i en hink....men luktar gör det ändån.) Dammsög den igår så det blir vädring idag, sen kan jag nog lämna tillbaka den utan att skämmas allt för mycket :-)
26 Augusti 2008  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida