Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Paddling

Igår kväll var vi ute en sväng med kanoterna. Det var toppen trevligt! Visst solen sken inte men det var uppehåll och det blåste knappt alls så det var en trevlig kväll. Testade att ha Taurus längst fram i kanoten, något trängre för honom men man slapp ha honom tassande fram och tillbaka hela tiden(som han gjorde senast vi var ute...)! å det funkade faktiskt riktigt bra, han skulle t.o.m få rum att lägga sig där om han skulle vilja. Men det har han inte riktigt ro till. La i kanoterna i Orranäsasjön och paddlade över till grillplatsen på andra sidan där det blev fika och för Taurus del lite lekande på stranden.

Idag på förmiddagen hade vi bestämt träff med Jossan nere på klubben för att träna lite. Svängar och slalom.... Det är rätt så skönt att gå ner där och träna lite när det inte är en massa andra där. Kan vara lite svårt att träna med Taurus när det är för mycket runt omkring. Fast det har blivit bättre. Nu var det faktiskt länge sedan han sprang sina ärevarv. Han är på väg ibland men det brukar gå att få stopp på honom. Ett steg i rätt riktning kanske? Nu ska vi vila oss ett tag sen går vi nog ner på onsdagsträningen och kör bana med de andra.

å (väldigt tekniska) jag har lyckats klura ut hur jag ska infoga mer än ett kort i samma inlägg.... Jiiipii....hihi, det tog mig ett tag men nu har jag nog fattat det, så här kommer lite kort från paddlingen igår.

3 September 2008  | övrigt | 1 kommentar
Oj, vad kul! Snacka om att bli grön av avund nu! Jag måste helt enkelt flytta inget mer snack om saken. Vilken härlig utflykt att kunna ge sig ut och paddla! Förstår om Taurus stortrivs. Det hade jag gjort!!!

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 8 September 2008 12:45
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida