Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


lite inspiration...

...är alltid bra. Som tur var finns den lite överallt. Häromdagen hittade jag "veckan uppdrag" på pinsherforumet (ett av dem...) rolig idé iallafall tycker jag så de senaste dagarna har vi lekt lådleken. Sedan tidigare kunde Taurus hoppa i lådan, sätta sig i lådan, stå i lådan, ligga i lådan, gå igenom lådan och imellanåt bära omkring på lådan :-) Jag har också tidigare försökt att lära honom att backa i lådan, men si det är svårt det... Så det projektet har legat på is. Men så blev jag lite inspirerad av "veckans uppdrag" å satte i gång och träna igen. Än har jag inte fått honom att backa i lådan men däremot kan jag få honom att hoppa i lådan och sedan backa ur den:

" target="_blank" onFocus="this.blur();">

 Ja, det ser ut som jag lyckades få in filmen på rätt ställe... Inte illa :-)

Ja förutom att vi leker med lådan så fortsätter vi cykla omkring, eftersom det fungerar så bra! Jiippii!!! Skönt att inte behöva gå överallt. Å så tränar vi lite agility åxå. Senast i onsdags, då det verkligen gick superbra. Vad roligt det är att träna när han är fokuserad å det trots att det var en hel del aktiviteter runt omkring oss... Kul! Nästa träning blir på lördag och sen ser det ut som det blir en träningstävling nere på klubben innan hindrena ska in för vintern... Vi lämnar nog några kvar ute ifall det blir en grön vinter :-)

13 November 2008  | övrigt | 2 kommentarer
Åh så duktig han är! Blev inspirerad att filma min tok oxå efter att ha sett denna film. Kommer oxå att testa på att låta Calle backa in i en låda men har inte hunnit ännu, det kan gå precis hur som helst.. ;) Lycka till med er träning! :)

Webbplats: http://www.daffys.wordpress.com
Skrivet av daffy den 18 November 2008 17:47
Bra jobbat Annika!!! Kan han backa utanför lådan? Framför dig och bakåt? Det kan hjälpa att använda en låda med lägre väggar i början. Men å andra sidan klarar han det ju ur lådan som sagt! :p Håll oss uppdaterade! Skitkul med film!!! :D

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 14 November 2008 11:47
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida