Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


träningstävling

Idag hade vi träningstävling nere påklubben. Inget avancerat, 13 ekipage och vi hjälptes åt att vara domare, tidtagare och hinderfixare. Banan var lite trixig i början, de första 3-4 hindrena, tror inte att det passar oss så bra egentligen. Kan vara bättre att han får komma in i det med en "lätt" start innan det kluriga kommer. Men vad vet jag? Det som passar ena dagen gör det ju inte nästa.... Idag passade det oss inte så bra iallafall. Det svängde för mycket och då tog han sikte på annat än hindren att dra mot. Den senaste tiden har det inte varit så väldigt mycket störningar när vi tränat heller. Så det blev lite extra mycket att hålla ordning på idag. Men efter att vi krånglat oss förbi de första 4 hindrena så flöt det fint sen.

Fick låna med mig mammas lilla Rio också eftersom hon jobbade och inte kunde vara med själv. Det är alltid spännande att köra med honom, speciellt eftersom jag inte tränar med honom i vanliga fall utan bara då och då. Det är svårt att veta hur jag ska springa, för Taurus och han är rätt så olika. Gick rätt bra med Rio också, han klarade klurigheterna i början mycket bättre än Taurus däremot så hade han det svårt längre fram vid ett staket. Visste att mamma och han tränat bakombyten i veckan så det testade vi också på och det klarade han ut fin,fint. Måste jag komma ihåg att rapportera till hans matte sen :-)

Ja, det var en rätt så trevlig dag. Mysigt väder har vi också haft, lite kallt bara. Man får klä på sig :-)

 

23 November 2008  | agility | 2 kommentarer
Ni kommer med andra ord att vara taggade nästa säsong? ;) Önskar att den klubben som jag är med i hade vinterträning. Bk som finns i Linkan har ju det så jag kanske borde byta klubb . . .

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 30 November 2008 20:05
Kul med träningstävling! Synd att vi inte bor närmre så vi hade kunnat träna ihop... På söndag börjar vår ridhusträning, ska bli spännande att se vad Izzan tycker om det... Ha det fint! *kram*

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 25 November 2008 23:24
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida