Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


SkyltsöndagIdag var det skyltsöndag (icke att förväxla med julskyltningen, den äger rum nästa helg) i Noret köpcentrum, aka mitt tillhåll ;)
Jag och mamma kikade runt på KappAhl där jag förälskade mig i kläder i mängder, får se om jag får någon klarhet i hur min ekonomi ser ut den närmaste framtiden imorgon så jag kan gå dit och köpa några av de där plaggen kanske. Jag längtar efter lite nya kläder, även om jag inte direkt borde lägga ut alltför mycket slantar innan jag vet vilken storlek jag faktiskt kommer att behöva framöver. Men något nytt med bättre passform hade varit trevligt nu till jul..

Efter klädkikandet kikade vi runt lite till, provsatt soffor på Möbelrondellen och sedan hamnade vi i tygaffären. Dregelvarning! Tänk om jag haft en symaskin... och den nya soffan så jag kunnat sy gardiner och matchande kuddfodral...

Så småningom kanske det blir så.

Men först ska jag köpa den där finkoftan (bannemig!)och ett par nya vinterskor, svarta och med lite lägre sula än på de beiga jag har nu. Det känns så jäkla långt till marken när jag sätter på mig dem, det var länge sedan jag gick med höga sulor nu faktiskt. Är det gamlingsvarning på det tro? Eller är det bara så att modet svängt och att det inte finns lika mycket höga sulor och klackar längre?


Det blev en mysig söndag det här. Lite dåligt med julmusik i affärerna bara. Men det får tas igen här hemma, och nästa söndag på den riktiga julskyltningen!
23 November 2008  | Vintervind | 1 kommentar
Lät mysigt.. jag är sååå nöjd att jag jobbat min mardrömshelg nu. Nu kan jag se fram emot nästa helg, första advent och allt!
Skrivet av Madelene Nattfrost den 24 November 2008 06:31
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida