Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2023)
>>


julmarknad

Fastän vintern känns fjärran just nu så var det faktiskt första advent i går och med det följer också julmarknad/julskyltning i Nybro. Klockan 15 intog Nybro brukshundklubb torget :-) Då var det hunduppvisning. Vi var där för agilityn men fick vara med på lydnaden också (mer om det sen...)

Taurus är en bra uppvisningshund. Han gör inte riktigt som man har tänkt sig och det brukar uppskattas av publiken - åtminstone den yngre delen. Å han gjorde dem inte besviken denna gången heller :-) Två hinder sen ut i publiken, där hittades han både mamma, mormor och min svåger som han var tvungen att hälsa på innan han kom tillbaka. Sen hoppade han riktigt fint! Lite knas var han dock tvungen att hitta på. När de andra hundarna sprang in i den högra (och mest logiska) tunnelingången, då skulle Taurus ta den vänstra - båda gångerna vi kom förbi den tunneln. Hmm...

Ja,ja....det var roligt iallfall :-) Efter agilityn blev det lite lydnadsuppvisning också. De tyckte att agilityhundarna också kunde vara med för det skulle inte bli så avancerade övningar... å det var det inte heller. Vi gick runt  i en ring och så var det  sitt/ligg stanna kvar och lite "höger och vänster om..." Med en supersprallig Taurus i kopplet var det dock rätt så spännande. När de andra hundarna låg ner, då satt Taurus. När de andra gjorde helt om marsch då var Taurus och spanande in "unge med ballong" i publiken och sen bestämde han sig för att han visst kunde ligga på de blöta, kalla och säkert hårda kullerstenarna men då satt typ de andra upp... oj,oj,oj....men roligt hade han och svansen var i topp!

Knäppte på tv:n igår kvälll och såg slutet av sportspegeln och en intervju med mamma Elm. Hon sa många kloka saker. Bland annat att det är bara du själv som kan bestämma hur bra du kan bli. Man ska inte lyssna på alla andra utan det är faktiskt upp till en själv. Men sen kan det ju innebära att man får träna 2 timmar extra efter att de andra slutat för att ta sig dit som man själv vill nå.

Undra hur många extra timmar jag måste lägga ner för att göra Taurus till en agilityhund? (en som inte försvinner från banan när det behagar honom)

1 December 2008  | agility | 1 kommentar
HA, HA, Annika! Ja, hur många extra timmar behöver vi lägga ner! :D

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 2 December 2008 00:36
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida