Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


JuligtIkväll när jag kom hem från mamma, där jag varit för att hjälpa mamma organisera mina tillhörigheter i källaren, fick jag hjälp att lägga ljusnätet över granen. Även om det är ett helt projekt att få ordning på det där stora nätet så är det verkligen värt det när alla de där små ljuspunkterna kommit på plats. Jag kommer aldrig gå tillbaka till vanliga julgransljus igen, helt klart!

Jag kunde inte låta bli att klä granen också när mamma hade åkt hem. Röda, silvriga och guldiga kulor blev det. Och mina guldiga små klockor med röda rosetter. Glaskulan jag köpte på Mio fick hedersplatsen högst upp i granen. Sedan hittade jag en prydnad i keramik som jag köpte på Åhléns förra året (tror jag det var..). Den hade jag alldeles glömt bort. Den fick nästa hedersplats. Jag kommer gå och kika på dem hela december nu och mysa..:)

Jag funderar på om jag ska hänga i de gröna och blåa kulorna också, men jag vet inte. Det får vänta tills imorgon när det är ljust så jag ser hur jag hängt allt. Sedan var det glitterfrågan. Förra året hade jag rött glitter, men jag vill ha silvrigt i år. Jag har en silverglittergirlang som jag tjuvade ur mammas jullåda förra året som är lite speciell. Helst skulle jag vilja ha mer sådant, men frågan är om det finns att hitta?

Jag har gott om tid att leta iallafall, för nu blir det ingen mer shopping förrän jag får nya slantar..


Och nu ringde fröken J och sa att hon skulle kika förbi nu när hon kom hem från jobbet alldeles strax. Är bäst att uppdatera inlägget nu då..
Med en gammal julbild. Tyvärr hann jag bara ta en enda (dålig) bild på mitt juliga vardagsrum innan batteriet gav upp. Suck!5 December 2008  | Fjärilsfladder | 2 kommentarer
Vad roligt med julgranspyntande! Tack för din snälla kommentar om mitt hår. Nu är frågan bara om jag kan få till det lika bra som frisören...

Webbplats: http://snowflingsan.blogg.se
Skrivet av Sara-Marie den 6 December 2008 00:40
Jo du. Vilken liten typ du är som fuskar så : ) fy fy !! Jag trivs ganska bra. Är ju lite olika på olika visningar. Har bara haft fyra hittils. Du slutade väl ? Varför ?

Webbplats: http://cypaz.blogg.se
Skrivet av louise den 6 December 2008 00:09
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida