Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2022)
>>


En liten fundering...

Vart kommer allt glas ifrån? Jag menar allt det glas som ligger krossat på marken överallt. Vart kommer det ifrån? Hur kommer det sig att människor är ute och traskar med glasflaskor i handen? Och hur kommer det sig att så många faktiskt lyckas tappa eländet rakt i asfalten? Lite egendomligt är det faktiskt...Misstänker tyvärr också att många av flaskorna krossas med mening. Kan tänka mig att det är skitroligt att krossa glas. Eller jag vet att det är det, tycker själv det är superroligt när jag samlat på mig ett litet förråd av glasflaskor och syltburkar som jag kan ta med ner till återvinningen och kasta...kul! Men varför på marken????

Vet inte hur många sådana där glaskross-högar Taurus har sprungit igenom den senaste tiden. Hinner inte stoppa honom från alla..och speciellt när vi cyklar så går det undan och då ser man dem inte förrän det är försent. Det är ett under att han inte har alla tassarna i bandage...Men det har han faktiskt inte.

...

Inte en enda julklapp inköpt hittills i år...Får ta tag i det i helgen tror jag. Taurus har förresten fått ett täcke, det borde kunna räknas som julklapp tycker jag. Fick köpa det billigt, bättre begagnat. Knappt använt faktiskt men köpt till en kelpie - så det är kanske något stort. Men hellre något för stort än för litet så jag tror nog det blir bra. Han lär få det riktigt gosigt i det :-)

Ja, nu blir det skola imorgon och sen är det dags att skapa lite julkänsla här hemma. Tänkte ge mig på julgran iår för första gången. Har fått en julgransfot i gjutjärn(?) av min syster. "Ska du ha julgran i samma lägenhet som Taurus måste den stå stadigt" sa hon. Ska bar köpa mig en stjärna att sätta i toppen också.

18 December 2008  | övrigt | 1 kommentar
Haha vilken skön kommentar från syster din! Ja man kan aldrig vara för säker! Här hemma låg mattorna i små högar när vi kom så här har det nog rejsats när vi varit på julmiddag! :-) Har också tänkt inhandla ett täcke men det är ju så förbaskat dyrt...får nog börja se mig om efter bättre begagnat jag med! God Jul på er!

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 19 December 2008 22:12
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida