Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2023)
>>


julafton

Vi fick en vit jul! Hur roligt var inte det? Julafton förflöt annars ungefär som vanligt. Mat, Kalle och jultomte innan det blev dags för mormors hemlagade ostkaka. Mums! Taurus var lite stissig till en början. Ungefär som han brukar vara när det är mycket runt omkring men så fick han följa med morbror ut på en promenad å efter det var han mycket lugnare. Skönt!

Taurus höjdpunkter under dagen var nog när tomten kom. Äntligen blev det lite fart på sällskapet... Ungar som sprang till dörren och vuxna som gjorde sig klara med kameran. Dessutom fick han uppbackning i skällandet och studsandet vid dörren av Rio och Figo. Det är ingen lätt uppgift att vara tomte hos oss... Men när vi fått undan hundar och ungar kunde julklappsutdelandet starta vilket leder fram till höjdpunkt nummer två...JULKLAPPEN. Jag hade tagit en stor kartong och lagt små kartonger, toarullar och mjölkpaket med godbitar i den, slagit in alltihopa i julklappspapper och så fick han härja fritt med den. Oj, vad roligt! Jag hade nog lika roligt som hunden! Vad han slet med detta paket. Men roligt hade han :-) Skulle varit lite flitigare med kameran...

Sen blev det spel för oss tvåbenta:

Taurus började bli trött och låg mest och sov. Blir så glad när jag tittar upp och han ligger lugnt och sover någonstans! Vi avslutade dagen med en promenad hem.

Igår och i dag har vi mest slappat, ätit rester och gosat framför TV:n. Inte så dumt det heller men imån får vi nog försöka hitta på något vettigt så min hund kan få lite mental stimulans. Annars lär han börja klättra på väggarna.

 

26 December 2008  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida