Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Flyt

I dag har det hänt saker... Dagen började med en cykeltur hem till mamma och pappa för att hämta vår kasse med bollar som jag av någon anledning hängt där. Sedan fortsatte vi ner till brukshundklubben, Taurus invigde sitt nya täcke och matte byggde bana. En springig bana med två långa raksträckor. Hade en plan om hur jag skulle springa, med framförbyten på två ställen och sen full fräs på raksträckorna...Fick modifiera planen något, det ena framförbytet var nämligen lögn i (....) att hinna med även om jag kutade så fort jag kunde (vilket i och för sig inte säger så mycket..) Det fick iallafall bli ett bakombyte där istället. Taurus gasade ordentligt men det gick att styra honom. Dessutom invigde vi den nya bollen och nya leksaker brukar alltid höja motivationen något.

Sen började "mina" hundungdomar trilla in och det blev deras tur att testa banan och Taurus tur att bara ta det lugnt. vilket inte är hans starka sida men det gick riktigt bra. Förrutom agility stod det också matlagning på programmet - Flygande Jakob och chokladpudding. Mums! Hann köra en raksträcka också innan vi cyklade hem igen.

Nu har den fyrbente fått mat och ligger och suttar på favoritfilten. Verkar nöjd och glad med dagen. Själv har jag lyckats ladda hem audacity som jag tänkte jag skulle leka lite med och dessutom flexitrack så jag kan rita snygga banor och kombinationer. Helt fantastiskt, två nerladdningar, allting flöt inget krånglade och dessutom verkar det funka att använda programmen :-) Ibland går saker och ting precis som man tänkt sig. Kanske ska ge mig på att försöka få den gamla skrivaren att fungera med den nya datorn också? Verkar ju ha flyt idag...eller är det kanske att utmana ödet?

Blir nog promenad med hunden och lite "stå-stilla" träning istället. Ska ju på utställning till nästa vecka och det verkar nog lämpligt att träna lite på ståendet till dess. Å lite travande också kanske? Har dock inte fått någon nummerlapp ännu...lite oroande tycker jag. Hoppas den dimper ner i brevlådan imån.

28 December 2008  | övrigt | 1 kommentar
Å, kan det möjligen vara så att ni ska till Göteborg på utställning? Vad kul isåfall för vi ska dit vi med! Det är bara Allis som ska ställas. Vi fick nummerlappen häromdagen - så nu har ni nog också fått eran! Vi ses!

Webbplats: http://www.nogg.se/allischoiz
Skrivet av Camilla, Allis & Choiz den 31 December 2008 13:15
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida