|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
April (2024) |
|
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(7) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(4) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(19) |
|
(7) |
|
(1) |
|
(7) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(9) |
|
(15) |
|
(11) |
|
(15) |
|
(8) |
|
(18) |
|
(21) |
|
(33) |
|
(37) |
|
(32) |
|
(26) |
|
(44) |
|
(49) |
|
(35) |
|
(28) |
|
(26) |
|
(18) |
|
(26) |
|
(31) |
|
(21) |
|
(26) |
|
(26) |
|
(30) |
|
(38) |
|
(25) |
|
(26) |
|
(31) |
|
(31) |
|
(28) |
|
(13) |
|
(22) |
|
(32) |
|
(46) |
|
(38) |
|
(44) |
|
(31) |
|
(49) |
|
(65) |
|
(76) |
|
(41) |
|
(27) |
|
(14) |
|
(12) |
|
(35) |
|
(38) |
|
(50) |
|
(42) |
|
(29) |
|
(36) |
|
(50) |
|
(2) |
|
|
(4) |
|
(10) |
|
(54) |
|
(24) |
|
(3) |
|
(10) |
|
(36) |
|
(612) |
|
(11) |
|
(109) |
|
(260) |
|
(60) |
|
(18) |
|
(19) |
|
(10) |
|
(7) |
|
(10) |
|
(21) |
|
(15) |
|
(30) |
|
(31) |
|
(5) |
|
(91) |
|
(48) |
|
(123) |
|
(24) |
|
(22) |
|
|
|
|
Inlägg: 1667 |
Kommentarer: 1347 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
20 januari
Jag känner mig alldeles hemskt liten och ynklig just nu efter en ganska stor knivolycka i köket i eftermiddags. Till en början kändes det inte så mycket tack vare chocken, gissningsvis. Men nu. När det släppt. Aj aj.
Jag ska spendera kvällen helt och hållet under min kära filt, och sedan satsar jag på en någorlunda tidig kväll. Tröttheten har också anlänt, som ett brev på posten efter stor dramatik.
Maten förresten. Den verkar lyckad. Men riktigt säker kommer jag inte vara förrän jag provsmakar imorgon. Makaronipudding. Eller makaron- och kasslergratäng. Jag vet inte riktigt vad den ska kallas. Jag hade i en del frysta grönsaker också. Och kryddade med curry & mango-krydda som inhandlades igår. Jag har nämligen påbörjat delprojektet "våga mera krydda" i det lite större projektet "testa ny mat". Jag tror det kan bli framgångsrikt. Man klarar sig inte hur långt som helst på bara salt och vitpeppar (jag har förvisso svartpeppar och kanel och curry också, men de har inte använts så mycket).
|
20 Januari 2009
| Journalanteckning
| 3 kommentarer
|
|
|
|