Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


vinter igen?

Trodde ett tag igår att vintern bestämt sig för att komma tillbaka, snöade ordentligt men den smält bort igen...Bra! Hade nämligen planerat att träna lite slalom innan agilitymötet igår. Och för agilityträning är inte snö det bästa underlaget.

Byggde en lite kombination med slalom i mitten och varsin "rundbana" i ändarna. Har upptäckt att min hund slirar runt lite som han känner för när han kommer med fart in i slalomet så tanken var att han skulle hinna få upp lite fart i "rundbanorna" innan slalomet. Efter gårdagens träning som faktiskt gick rätt så bra har jag upptäckt ett nytt samband. Det verkar som om han oftare slirar när jag är på hans vänstra sida. Så nästa gång vi tränar med någon annan ska de få i uppgit att kolla vad matte pysslar med. Kanske är det så att jag rör mig på ett sätt när jag är på höger sida och på ett annat när jag är på vänster. Det ena sättet verkar ju vara tydligare för hunden eftersom han oftare går rätt hela vägen genom slalomet när jag befinner mig på den.

Planen var också att med cykelrunda ner till klubben och en stunds träning skulle Taurus kunna sova sig igenom det efterföljande mötet. Men nej, man kan tydligen inte få allt här i världen...Inte skulle han sova inte, det var knappt han gick med på att sitta still än mindre lägga sig ner. Suck...Var rätt så trött på honom innan vi traskade hemåt.

27 Januari 2009  | agility | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida