Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


0252Det vette tusan varför jag fortfarande är vaken, men ja.. det blev bara så. Fastnade i en text jag glömt bort att jag fick för ett tag sedan, och den visade sig ju vara galet lång. Men nu är den läst.

Egentligen skulle jag ju dock lägga mig i sängen och läsa bok, eftersom jag har 3½ olästa (tjocka) böcker, som ska vara tillbaka på bibblan den trettonde.. Det säger ju sig självt att det aldrig kommer hinnas med, utan omlåning.. Får passa på om vi ska ner på julmarknad på stan i helgen, kanske? Men orka ge sig ut i folkvimmel?

(Nu leker Caspian med snöret på en julklapp, den bråkstaken).

Egentligen skulle jag som vanligt på sistone behövt skriva av mig alla jobbiga tankar och känslor, men det känns inte som att det går eftersom chansen finns att människor som inverkat till dessa känslor läser det jag skriver, och jag vill ju inte ge någon skuldkänslor eller liknande.. Det är ju egentligen bara i mitt huvud de här känslorna om värdelöshet och sådant finns dessutom.De är inte verkliga. Jag vet ju det, men jag kan inte tro på det ändå...Och ensamheten.. Som är extra påtaglig just nu. Jag längtar efter den där närheten i någons kramar. Närheten som jag samtidigt är rädd för, och inte kan hantera..


Hm. Ska se uppskjutningen av Discovery innan jag går och lägger mig, om den nu verkligen blir av. Vet inte vad mer jag ska skriva, så jag slutar väl med det nu... återkommer kanske senare idag.8 December 2006  | Journalanteckning | 1 kommentar
Åh, vad roligt! Bebis. :) Inte för att jag vill ha egna än, men ändå.. :) Jaså, de har köpt hus.. Finns det några bilder? Sånt är ju lite spännande.. Har inte hon nån sida? :) Kram, och tack för stödet. :)
Skrivet av Cathrin den 8 December 2006 14:38
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida