Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


trött hund

Blev en riktig hunddag idag. Började med att vi blev medbjudna på långpromenad med Camilla och hennes hundar. Trevligt med sällskap! Dessutom hade hon ännu ett täcke att erbjuda :-) Hon hade fått det men det var för litet för hennes hundar så Taurus fick prova det å det satt perfekt! Å gratis var det också! Så nu har vi två fina täcken istället för ett halvkasst...toppen!

Efter promenaden var vi hemma och vilade upp oss lite, Taurus återhämtade sig fortare än jag....Sen har vi varit nere och tränat lite. Skönt att snön är borta igen, nu hoppas vi bara på lite sol så att det torkar upp så vi slipper alla vattenpölar. Kul att träna iallafall, det känns som jättelänge sedan. Träningspasset blev dock lite kortare än jag tänkt. Taurus surade ihop och talade tydligt om att han inte ville springa omkring bland leran och vattenpölarna något mer. Slutade springa och började trippa med höga tasslyft blängandes på sin matte som tvingat honom att springa in denna sörja! Ibland är han lite fjompig måste jag säga... Därefter var det dags för hundungdom och tanken var att Taurus skulle sitta snällt och inte göra så mycket väsen av sig. Tyvärr är vi inte alltid överens om hur saker och ting ska vara...

På vägen hem traskade vi förbi mamma och pappa å hämtade cykeln som på något vis hammat i deras garage...å så en cykeltur hem. Taurus har redan slocknat och jag kommer nog snart att joina honom :-)

26 Februari 2009  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida