Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


ååh.Jag tror jag var ganska borta inatt när Sassa kom och lade sig igen och talade om att Nogegn funkade, för jag hade inte en tanke på att läsa några noggar på förmiddagen idag när jag vaknat och gått hit till datorn för min vanliga morgonkik. Men men. Det gör ingenting :)

Ja, som skrivet. Sassa var här. Inatt. Hon kom igår, hon gav sig av idag. Det blev drygt ett dygns besök. Kort, men ack så värdefullt. Jag har saknat Sassasöt en väldig massa på sistone.

(Om du på något vis skulle ha missat detta söt, så är du min allra bästaste vän och jag saknar dig alltid, men på sistone har det varit extra mycket saknad eftersom vi setts så lite i år..)

Så ja. Jag har haft besök. Ätit makaroner med strips. (eh, nästan.. jag råkade säga fel igår när jag frågade vad Sassa ville ha till köttbullarna..trött månne?). Läst. Pratat. Sovit. Ätit nattmat och frukost, shoppat Väldigt mycket godis (mest som reskost) och öppnat julklapp :)

Jag blev väldigt glad att Sassa tyckte om sin ängel, för så fort jag såg den så tänkte jag på henne och föll själv huvudstupa in love with it.
Bilder finns förövrigt på min julklapp på;
http://anemonae.bilddagboken.se/

Glöm inte kika in och kommentera!


Sassa verkar dessutom påverka mina mjaus väldigt positivt, ty Caspian har inte alls kinkat som han brukat sedan hon steg innanför dörren (men började igen när vi kom hem efter att ha lämnat henne på tåget). Fast å andra sidan har han varit lika dampig som vanligt.. det vill säga; han har haft sina race och möblerat om och klöst och rentav klättrat på vävtapeten i hallen..

Om en stund blir det den artonde. Sista svarsdag. Sedan återstår att se hur det går.. Jag har fortfarande delad åsikt om huruvida jag vill att beskedet ska vara positivt eller negativt...

Förresten läste jag ut Femte delen i serien om familjen Logan; Olivia, av Virginia Andrews inatt. Snopet slut. Nu vill jag ju ha fortsättningen..

Började läsa på Marian Keyes - Änglar, istället.

Nu ska jag ta min julklapp med Unwind-doft och bädda ner mig i sängen med just den boken, så får jag återkomma med en ny text imorgon. Godnatt!

17 December 2006  | Journalanteckning | 1 kommentar
Marian Keyes är väldigt bra! :)
Skrivet av Lena den 18 December 2006 14:45
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida