Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


agility,agility, agility!!!

Vågar man hoppas på att våren kommit på riktigt? Iallafall har jag kört i gång agilityträningen på alvar nu, med träning både måndag och onsdag. Hur kul som helst är superladdad inför denna säsongen! Kanske ska det lossna nu?

Idag var det banträning med en svår agilitybana från VM och en klass I hoppbana. Largehundarna började med klurigheterna på VM-banan...Jag har självklart inga förhoppningar på att vi ska ta oss runt en sådan bana felfritt men man kan göra så gott man kan och det gjorde vi verkligen! Det var så roligt att träna idag :-) Störrsta problemet kom när han skulle ta sig över ett dubbelhinder, oxel kanske det heter (?), vilket var en ny bekantskap som gjorde ont...Men på det igen och andra gången tog han i rejält och flög över.

Sen var det dags för hoppklass och lite rejsande...Här fick man verkligen springa! Och svänga samtidigt men eftersom min hund var grym idag så fixade han det utan problem, med höderslalom och flera bakombyten :-) tjoho!!

Nu fortsätter veckan med kurs för Annika Aller i helgen! Ska bli riktigt roligt och snart därefter blir det agility-pinscher-helg vilket ska bli ännu roligare!

Min lilla vovve har också blivit fotomodell i Småland och Ölands kennelklubbs kalender. Skickade in två bilder på Taurus och en på Rio och tydligen tyckte de att en av dem var tillräckligt bra för att vara med:

Tror att den kom med under kriteriet "bild med lite rörelse i" de flesta andra bilderna är rätt så stillsamma på stående eller liggande hundar. Ja, ja rätt så kul var det iallafall, det kommer dock att dröja till nästa vinter innan det är dags att vända upp Taurus blad. Men den som väntar på något gott....

1 April 2009  | agility | 1 kommentar
Ha en bra agilityhelg Annika! Visst längtar man till säsongens alla tävlingar? Heja, heja, vad bra vi kommer att vara!!! :)

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 4 April 2009 02:10
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida