Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2021)
>>


vårtecken

Blev bjuden till mormor på påskmiddag ikväll, så Taurus och jag traska dit och hon bjöd på allt man kan tänka sig på ett påskbord. Mums! själv har jag inte investerat i någon påskmat alls så det var mumsigt att äta lite ägg, sill och prinskorv. Å efter ett artigt "vi får fråga matte om du också får en köttbulle?" så slank det ner en eller kanske två köttbullar till Taurus också. För det är klart att han får äta köttbullar :-)

Det känns verkligen som våren har kommit på riktigt nu, med snödroppar, vitsippor, fågelkvitter och knoppar på träden. Ett annat vårtecken som brukar dyka upp lite senare, ofta beroende på hur snabbt kommunen kommer ut med borstmaskinen, nämligen inlines-åkare. Påväg hem från påskkmaten mötte vi två stycken som kom farandes runt ett hörn. Superläskigt tyckte Taurus, och skällde ut dem efter noter så att de aldrig någonsin skulle våga ge sig på något liknande! åtminstone inte i hans närvaro! Hans matte hade lite svårt att hålla sig för skratt trots att hon kanske borde varit lite mer alvarlig och talat om att man faktiskt inte skäller på folk hur som helst. Om fenomenet skulle upprepas lovar jag att skärpa till mig :-)

Något något roligare än att ha en hund som skäller ut folk vi möter, var att han faktiskt gick över torget med svansen i topp på vägen hem! Kul, för tidigare har han lidit av någon sorts torgskräck och blivit hemskt låg och orolig när vi gått den vägen. Speciellt när det är mycket folk i rörelse. Lite konstigt är det med tanke på att jag de senaste två åren bott ett stenkast från torget och att vi ofta går våra promenader där över, och man kan tänka sig att han skulle vänja sig vid miljön... Idag gick han dock glatt över det trots att det börjat skymma (och ni vet väl alla hur läskiga saker och ting blir i mörker,...?) och ett par gäng med skränande ungdomar tagit torget i besitning. Det beteendet får gärna hålla i sig medan skällandet på inlineåkare gärna får försvinna :-)

11 April 2009  | övrigt | 1 kommentar
hahah..känner igen det där. cilla skäller ut joggare. -garv- lite pinsamt när hon för fulla muggar håller på på altanen. fniss. ja jag vet inte...skulle gärna vilja ha ett sällskap till cilla, men det är ju tid och passning som måste klaffa. :os krama!

Webbplats: http://www.nogg.se/cilka
Skrivet av annette den 13 April 2009 10:13
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida