Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2022)
>>


snart helg...

...och förberedelserna är i full gång! Vi ska ju på agilitykurs med tio(!) andra pinschrar. Ska bli hur roligt som helst å vi vill ju komma dit välförberedda så idag har matte shopat!

Enligt uppgift ska det fortfarande vara lite blött på planen vi ska hålla till på. Tyckte det var ett utmärkt argument för att äntligen ta mig ner till affären och köpa ett par nya gore-tex skor. Så nu är de inköpta, ett par relativt lätta jympaskor som tål vatten och som säkert är supersnabba att springa i :-) har inte hunnit testa det ännu.... hade varit trevligt att bli av med den grymt envisa förkylningen innan man börjar kuta omkring...

Ja,ja...mer shoping blev det faktiskt. Till utbrytatkungen Taurus- en stålbur!! Eftersom hans matte är alltför dålig på att träna sin hund att sitta kvar i sin bur utan att bryta sig ut så kändes stålbur som en utväg. Kanske inte den bästa men definitivt den enklaste. Vi håller just på att bo in den lite. Taurus sover i den medan matte använder den som fotpall, en utmärkt möbel faktiskt. Den får kanske flytta in permanent...?

Lite hundmat blev det också och så var jag på ikea i helgen och fyllde på vårt förråd av mjukis-gnagare! Nu har han en råtta, ett marsvin och en liten mus. Testade dem på träningen i måndags och det verkar som om marsvinet är en favorit :-)

Idag blev det ingen träning, valde att sitta hemma och tycka lite synd om mig själv, dricka te och käka vitlök i hopp om att förkylningen ska ge med sig.... Måste ju vara iform till helgen :-)

15 April 2009  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida