Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


trött,trött,trött...

uj, vad seg jag är nu men grymt nöjd och glad! Vilken helg! Fantastiskt rolig! Kommer att leva länge på den...

Körde hemifrån runt halv tre i fredags, första anhalt var Linköping där Malin, Josefin, jag, fyra hundar, lite kompostgaller, burar och packning stuvades in i en bil och for mot slutmålet Finnbogården. Gården var som värsta hotellet, med bäddade sängar, frukostbuffé och grymt god mat. Sedan har det varit två härliga dagar med agility och pinschrar! Vi har tränat agility, tittat på de andra duktiga ekipagen, fikat, ätit gott, gått promenad i skogen, titta på slalomfilm, jämfört hur olika en pinscher kan se ut, lärt oss parkera på agilitybanan, blivit visade hur man tränar sin hund på pilatesboll, gosat med våra hundar och andras hundar- inte minst valparna som var med (ingen av dem var dock pinscher så hur de hamnat där kan man ju fråga sig...), tränat cerpentiner, threadles(?) och blindbyten dessutom har det gått åt en hel del godis både för hund och matte.

Nu ska matte hem och träna sig på att bli lite mer "snärtig" i sin handling för att få upp lite fart på hunden och så att han inte får en chans att somna eller dra på egna äventyr. Å så ska jag sluta ge så mycket utrymme till hunden i svängarna! Han får ju rum att svänga på grymt liten yta så jag behöver inte hålla på och springa flera meter från hindrena...

Inspirerad av pilatesboll-demonstrationen har nu en sådan köpts in som Taurus ska få jobba på. Men vi drar nog inte igång den träningen förrän i  morgon. Måste medge att jag är något trött...kom inte hem förrän ett i natt och steg sedan upp igen vid halv sex, så det ska bli gutt att sova lite nu!

Har varit en riktigt rolig helg med massor av trevliga människor och grymt duktiga hundar. Ska bli så roligt att följa deras framfart på agilitybanan! Vill man se bilder från helgen rekomenderar jag Mari & Gonzos sid sida, då jag själv inte var så flitig med kameran.

20 April 2009  | agility | 4 kommentarer
Hej hej! Tack för helgen, och jag håller med föregående talare, ni är verkligen jätteduktiga!

Webbplats: http://www.barkingkelly.se
Skrivet av Sanna & Kelly den 21 April 2009 17:33
Stackare, hoppas att du kan vila ut inatt! Jättejättejättekul att du kom trots den långa resan! Du och Taurus är verkligen jätteduktiga! :D

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma och Harry den 20 April 2009 23:44
Stackars Annika! Kom du hem så sent? Hoppas att du återhämtat dig imorgon så att ni kan träna lite på pilatesbollen. Taurus kommer att digga det!

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 20 April 2009 22:25
Det var så kul att träffa er. Ni var grymt duktiga i helgen du och Taurus. Ha det gott

Webbplats: http://finnbogarden.se
Skrivet av Maria den 20 April 2009 20:16
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida