Hemma hos mig
Startsidan Vänner Debatt Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Dan, före dan……

Idag ska jag förbereda det sista vi ska ha på vårt julbord, för i morron har jag för lite tid att hinna, sen är det är så skönt att slippa stå vid spisen på julafton
Det krävs en viss planering, för här gäller det att komma ihåg att handla allt man behöver för hela julhelgen. Bor man långt ut i skogen går det ju inte att springa in på närmaste närbutik när man glömt något. Men man har lärt sig att improvisera, och med frysen full av mat så går det ju ingen nöd på oss.
I dag är det enkelt att laga mat till ett julbord, det mesta finns att köpa. Syltor ,korvar och inläggningar behöver inte vara hemlagat, det finns så mycket gott på affären.
Det som jag vill göra själv är att ugnskoka skinkan i folie, och en sillsallad som är så typisk för Piteå, köttbullarna gör jag på älgfärs. Rådjursstek och tjälknöl finns också på mitt julbord.

Varje familj har sina traditioner när det gäller julbord, det ser även olika ut var man bor i landet. Här finns nog inget rätt eller fel, vad man serverar. Mycket är efter tycke och smak.
23 December 2006  | Hemma hos mig | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elizbeth X                                             Skaffa en gratis hemsida