Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Bosses Kryddiga Älgköttbullar

Bosses Kryddiga älgköttbullar

Ingredienser:
8 port.
500 g köttfärs av älg
250 g fläskfärs av Gris
2 msk Sharwood´s hot currypasta
3-4 finhackade salladslökar
2ägg
3 dl riven Boxholms vitlöksost
2 msk tomatpuré
Salt och peppar

Tillagning:

Smaksätt köttfärsen med salt och peppar efter eget tycke och blanda ner resterande ingredienser. Rulla 18 köttbullar till golfbollstorlek, platta till dem något. Låt färsen vila i kylen i en ½ timme. Stek i omgångar på spisen eller i ugnen, 6-8 minuter på varje sida tills de är gyllenbruna.

Servera med krämig mangodip:

Blanda 2-3 msk valfri sharwood´s mango Chutney, 50 g kesella, 50 g philiadelphiaost samt lite pressad lime. Ett magrare alternativ är att byta ut även philadelphiaosten mot kesella.
17 Maj 2009  | Meny Mat och Bak recept | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Bo Ask                                             Skaffa en gratis hemsida