Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Honung Apple Bundt Cake

Honung Apple Bundt Cake
Tisdagen den 30 september 2008
Jag gjorde den här kakan för att få till Rosh Hashana, så viktiga smaker var äpplen och honung. Jag använde ungefär 1 / 4 kopp bass trä honung och 1 / 2 kopp bovete honung. Den bovete är en mycket mörk, starkare smaksatt honung, vilket sannolikt kommer att påverka smaken. Ja, jag försöker säga, inte använder billig honung.

Honung Apple Bundt Cake

2 1 / 2 kopp alla ändamål mjöl
1 tesked baking soda
1 tesked bakpulver
1 tesked salt
1 tesked kanel
1 / 4 tesked alla krydda
1 / 2 kopp socker
1 kopp vegetabilisk olja
2 ägg
3 / 4 kopp honung
1 tesked vaniljsocker
2 1 / 2 cups Rivna äpplen (3 till 4 äpplen)
strösocker för damning
1. Förvärma ugnen till 325 grader F (300 ° F för konvektion). Fett och mjöl en 9 tums Bundt pan.
2. I en medelstor skål, rör ihop mjöl, bakpulver, baking soda, salt, kanel och kryddpeppar. Ställ åt sidan.
3. I en stor skål, rör ihop socker och olja. Vispa i ägg tills smeten är ljus, utseende citron ostmassa. Rör i honung och vanilj.
4. Fold mjöl blandning på bara tills fuktad. Fold äpplena i försiktigt. Det behöver inte vara helt jämn.
5. Täck beredda pan och grädda i 50-65 minuter, eller tills tandpetare kommer ut rena. Kyl i 15 minuter i pannan innan du tar.
6. Låt svalna helt, damm med strösocker, tjäna.
17 Maj 2009  | Meny Mat och Bak recept | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Bo Ask                                             Skaffa en gratis hemsida